Şimdi Ara

Böbrek taşı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bundan 1 hafta önce müthiş bir ağrı ile uyandım. Doktor böbrek taşı düşürdüğümü söyledi taş küçükmüş safra kesesine yakın demişti. O gün işte iğbe serum derken ağrı geçti sonra ilaç yazdı bol su içiyorum. Bir daha da ağrı olmadı acaba ağrı olmamasının sebebi taş düşmüyor mu veya farketmedim düşürdüm mü ? Çok şükür ağrı yok kimse de istemez ama düşürmüyorum diye yeyip bitiryorum kendimi

• Ultrason çektir hocam taşa bak ne alemde. Feci bir şeydir böbrek taşı. Geçmiş olsun.

Ibrahim Saraçoğlu nun tavsiyesi vardı bitkisel onu dene mutlaka. Sitesinde vardı adını unuttum. Bir bitki vardı onu çayını yapiyordun. Bu taşı parcaliyormus. Boyutu ne kadar bilgin var mi? Ufaksa şanslı sin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde ağrı taş hareket etmeye başlayınca olur, o taş hareket etmedikçe hiç sorun çıkarmaz. Ancak taş düşünce hissedersiniz diye tahmin ediyorum. Daha önce 2 kere düşürdüm, ikisinde de hissettim ikisinde de gördüm.
  • OrduLee O kullanıcısına yanıt
    Farketmeden düşürmüş olabilirsiniz, arkadaşın bahsettiği gibi taş genelde kanalda değil ve kanalı tıkamadıysa, yerinde sabit duruyorsa ağrı yapmaz. Feci bir ağrı verir 6 ay veya snede bir en geç ultrasonla kontrol ettiriniz böbrekleri, 1 kere olduysa bir daha olma ihtimali çok fazla. Ben kırdırarak dökmüştüm taşları, 6 ayda bir kontrole gidiyorum, Allah korusun bu meretin hiç ağrı yapmadan akışı tıkayarak böbrek bile kaybettirebiliyor insana o yüzden ara sıra ultrason gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrduLee

Arkadaşlar ben bundan 1 hafta önce müthiş bir ağrı ile uyandım. Doktor böbrek taşı düşürdüğümü söyledi taş küçükmüş safra kesesine yakın demişti. O gün işte iğbe serum derken ağrı geçti sonra ilaç yazdı bol su içiyorum. Bir daha da ağrı olmadı acaba ağrı olmamasının sebebi taş düşmüyor mu veya farketmedim düşürdüm mü ? Çok şükür ağrı yok kimse de istemez ama düşürmüyorum diye yeyip bitiryorum kendimi

''...taş küçükmüş safra kesesine yakın demişti...'' hocam senin o taş böbrekten yakınca safra kesesine ordan da karaciğer falan derken ağzından burnundan gelmiş olmasın safra kesesi nedir ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.