Bodrumda kalan varmı ? Haftaya çarşamba bodruma gideceğimde sezon açıldı mı doldu mu her yer bilgi almak istiyorum ?
Ben her yaz giderim Bodrum'a tatili geçirmek için. Bekle 2-3 güne oradayım. İstersen MSN'imi ekle sana resimle bildirim yapayım.
tamam bodruma gidecen anladık
quote:
Orijinalden alıntı: ßλ®1$
Yaşın kaç ?
quote:
Orijinalden alıntı: keremapak
quote:
Yaşın kaç ?
11 aga. aga sen kralsın
Bende uğrarım arada bodruma hem serinde oluyor.Tek sorun havası, hava karamsar
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: keremapak
quote:
Yaşın kaç ?
11 aga. aga sen kralsın
anladım ben seni
Arkadaşlar yorum istiyorum.
30unda bende kaçıyorum bodruma
quote:
Orijinalden alıntı: sesar
30unda bende kaçıyorum bodruma
Nasıl acaba oralar sezon başladı mı ? Ben de 30unda
çoktan sezon açıldı kardeşim , bütün oteller full oluyo şu zamanlarda çok zor yer bulunuyor yani anlıcağın paranla rezil oluyosun oraya gidiceksen kışdan rezervasyon yaptırman lazım , 4 senedir bodruma gidiyorum kız arkadaşımla gayet güzel
quote:
Orijinalden alıntı: Magnesium
çoktan sezon açıldı kardeşim , bütün oteller full oluyo şu zamanlarda çok zor yer bulunuyor yani anlıcağın paranla rezil oluyosun oraya gidiceksen kışdan rezervasyon yaptırman lazım , 4 senedir bodruma gidiyorum kız arkadaşımla gayet güzel
Teşekküler Magnesium
14 senedir her yaz bodrumdayım tabi aralarda başka yerlerede uğruyorum yurtdışı vs gibi ama 14 senedir geliyorum çoktan doldu ve canlı bi havası var 20 gündür
arkadaşlar merkezde pansiyonda falan kalmak nasıldı rönerebileceğiniz pansiyon var mı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme