1-16 Ağustos tarihleri adasında İspanya İbiza'da olacağım. Uçak biletlerimi iberia'dan 900 TL ye (toplam gidiş dönüş, istanbul madrid barça ibiza) ve 2 hafta bir hostel'de kahvaltı dahil 2000 TL ye rezervasyonumu yaptırdım. Eğer gelmek isteyenler var ise kaldığım hostel de halen yer var, ama uçağı bilemem.. Gelmek isteyenler bana yazarsa hem bana da orada Türkçe konuşacağım birileri olmuş olur iyi olur :)
Bodrum'dan Antalya'dan daha ucuza geliyor. Clublara giriş 10 ila 50 euro arasında. Ancak san antonio'da ücretsiz clublarda var. Yeme içme günlük max 20 euro (geçen hafta orada olan arkadaşımın yorumu bu).
İbiza'ya daha önce gitmiş deneyimlerini aktarmak isteyen, 1-16 Ağustos 2012 de ibiza'da olacak olanlar, gelmek isteyenler vs herkes bu konuya yazabilir.
iki hafta için 2000 tl biraz fazla değil mi bir hostel için? yoksa bir sıfırı fazla mı yazdın?
yani günlük hostel 60 euro sanırım. o civarlarda kötü yerde kalmak istemiyorsan ortalama 50 euro flan sanırım. ama iki kişi gitsen aynı parayla yarım pansiyon iki kişilik odada kalabilirsiniz bence. keşke rezervasyon yaptırmadan önce 1 kişi daha bulsaydın.
ibizada ama genelde fiyatlar böyle. ama otelimi değiştirdim daha iyi bir yeri seçtim 2 hafta için 2bin euro
ben 2 kişi günlük 35 euroya buldum zaten daha önce gidenlerde yaptrmışlar sorun olmamış. yalnızca yatmaya giderim zaten odaya fazla para vermeye gerek yok. asıl para kluplerde gider ama daha önce gidenler bilgi verirse daha iyi olur bende gitmeyi düşünüyorum çünkü
Nasıl yani? Hostel max 50 lira olur günlük o ne ya.Normal bir otel 15 20 lira.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme