Şimdi Ara

İstanbul'da şuan en temiz plaj hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
3
Favori
3.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silivri Selimpaşa nasıl beyler. Yarın gitmeyi düşünüyoruz. Yada Büyükçekmece tarafı nasıldır?

• Büyükçekmeceye 10 sene evvel giderdim artık temiz değil selimpaşa olabilir ama pek güzel değil
    İstanbulun karadenşz kıyıları daha iyi olabilir
  • Şile-Ağva taraflarında bakir yerler var. Onlar temiz oluyor olmasına da, sana ters kalıyor galiba.
  • istanbulda denizemi girilir ya
    mersin kapızlı favori yerim. milli eğitimin tesisleri.
    500 metre açıl su yine 1.50 ve çok berrak
  • Istanbulda boğaz Yarışları oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sile aglayankayaya git ama biraz erken gitmeniz lazim daha temiz ve sakin oluyo

• menekşe olabilir mi :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sokmazlar sizi oraya hiç gitmeyin
  • Büyükçekmece temizlik ve hijyen aradığın son yer olsun. Gidilebilecek bir tek şile tarafı var malesef, ben de 10 gün sonra İzmir'de plaja gitmeyi planlıyorum.
  • Riva

• Karadeniz iyi güzel bi kaç defa gitmiştim yosun falan yoktu,Büyükçekmecede oturuyorum zaten son 5-6 senedir bok götürüyo bok kokusu şehre kadar geldi bi aralar.Güzelce,Selimpaşa taraflarıda çok farklı olduğunu sanmıyorum ama büyükçekmeceden iyidir hepsi.
  • Riva beykoz civarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • avrupa yakasındayız beyler. riva çok ters olmaz mı :(
  • florya'nın ücretli güneşli plajı var.geçen sene gayet güzeldi bu sene haberim yok ama iyi durumdadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gülüyozmukanka?

florya'nın ücretli güneşli plajı var.geçen sene gayet güzeldi bu sene haberim yok ama iyi durumdadır

hocam sabah erken gidicez. öğleden sonra da gezebileceğim bi yer arıyoruz. Kilyos veya Riva nasıldır sizce?
  • kumköy olabilir
  • Selimpaşa berbattı boyum kadar yosun vardı. Istanbulda en temiz kilyos, ücreti fazla gelir mi bilmem ama kız arkadaşla falan gidecekseniz kilyos kar saf kum

• kardeş geçenlerde şile taraflarına gittik deniz aşırı dalgalıydı ve kimseyi sokmadılar. bu yüzden karadeniz tarafını tavsiye etmem
  • Altınkum
  • Yok.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.