Şimdi Ara

Bodrum Gümbet mi? Marmaris mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önce marmarise gidiyoruz diye bir konu açmıştım :http://forum.donanimhaber.com/m_91741982/f_//tm.htm#91741982
    Fakat bazı arkadaşların tavsiyesi üzerine Bodrum Gümbete dönüş yaptım. Ama aklımda hala sorular var.
    Marmaris pinetadan aldıgım oteli çok kötü yorumlar üzerine iptal ettirmeyi düşünüyorum.
    Bodrum gümbette sunhill otel ile ilgileniyorum.
    Kıscası 1200 tl e bodrum gümbette 5 gece kalabileceğim başka güzel bir otel bulamadım.
    Sunhill veya Sunhill centro hakkında bilgisi olan varmı? Veya bu fiyata bu iki otele altarnatif bir otel sunabilecek varmı?

• Yardimci olabilecek var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 da 2 kişi gitmiştik bizde marmaris tam size göre aslında.. biz pansiyonda kalmıştık marmarisin göbeğinde sadece sabah kahvaltısı veriyorlardı bence marmarisi biraz daha araştırmanızı tavsiye ederim.. çok güzel yerler bulabilirsiniz ucuza..
  • marmarise gitmedim ama bodum çok güzel
    gitmediyseniz önce bodrum derim

• Marmaris daha mantıklı olabilir.
  • Bodrum sun hill otele 14-19 arasi rezervasyon yaptirdim . Ucak biletlerinide pegasusdan aldim :) donuste goruslerimi paylascam

• Bodrum mu Marmaris'mi derseniz tabiiki Bodrum derim. Bu zevk ve bakış meselesi. Ama gümbet'mi Marmaris'mi derseniz işler değişir. Gümbet bence Bodrumun en berbat yeri. Marmaris'le hiçbir konuda kıyaslanamaz . Ayrıca 4 yıldızlı Bodrum otellerinden uzak durun neredeyse çoğunun hizmet anlayışı aynı hizmet yerlede gezer. içinde istisnalar hariç tabii.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bodrum gumbet ayni yer. Bodrum carsidan gumbet taksiyle 10dk. O yuzden soru bodrum mu marmaris mi olmali. Ben bodrum diyorum. Marmaris koylari haricinde bitik bir yer. Sahilde ingiliz ihtiyarlari gormek istiyorsan bilemem elbette

Bodrum sahane bir yer. Muthis mekanlar var. Sap gidersen bazi mekanlara girmeyi unut. Fink, helva, posh, vittoria gibi eller havaya pop disco yerlerine giremezsin. Ama bodrum'un butun civirlari da burdadir maalesef

Hatun olmadan girecegin super mekanlar da var. Bodrum pier, mandalin, mavi. Bunlarda guzel konserler olur. Marmariste boyle etkinlikler olmaz. Korsan gemisine benzetilmis salak bir pubda bira icersin. Barlar sokaginda hicbir klas kulube damsiz almazlar. Kiz bulursan, yalvarirsan, para verirsen belki girersin. Girdim diye sevinirken, icerinin, mekan calisanlarinin arkadaslari oldugu icin tum mekanlara rahatca girebilen apacilerle dolu oldugunu gorursun. Bir kiza 6 kisi yurudugunu areena club'ta kendim gordum

Bodrumda boyle sey yok. Almazlar. Girersen kazik yersin filan ama eglenirsin. Icerde saglam ortam ve guzel kizlar vardir. Bir de bodrum'da oyle ingilizin tekaut emeklisi, mantarlamis tipler olmaz. Kilolu kiz bile goremezsin. Herkes bomba gibidir.

Bodrumda paran varsa her turlu eglenirsin. Club ortami istiyorsan bir sekilde dam bulman lazim. Baska da soylenecek bir sey yok. Her turlu bodrum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 3 Haziran 2014; 3:14:23 >

• Yorumlar icin cok tesekkurler. @boombip cok aciklayici bi yorum olmus cok tesekkurler. Gumbette sunhill e yer ayirttik merakla bekliyorum sonucu :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.