Şimdi Ara

Bodrum ve Çeşme Beach Clubleri ile ilgili bir soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakında bir çeşme veya bodrum tatilimiz olacak arkadaşlarla fakat merak ettiğim bir konu var bodrumun ve çeşmenin ünlü , tren , maça kızı ve xuma , sole mare , aya yorgi beach club gibi full eğlence amaçlı yerleri var ve buranın giriş ücretleri birazcık ntuzlu , şimdi burada bu fiyata yeme içme dahil oluyormu ( belirli bir sınırda kotalı bilet gibi belirlenen kadar içecek yiyecek gibi ) yoksa ayrı bi şekilde yeme içme ücreti ödeniyor mu ? ve burada tahmini fiyat verirseniz ne kadara mal olur daha önce hiç gitmedim sürpriz yaşamayalım :)

• yeme içme dahil değildir öyle tuzlu da değil ama şova dönersen hesapta da sana şov yaparlar. Nomads bir yer açmış yeni orayı tavsiye ederim Nomads Alaçatı.
  • Merhabalar ;

bu yazıcaklarım işletmeden işletmeye farklılık göstericektir.Bildiğim kadarıyla bilgi veriyim.Genelde beachler giriş ücreti alırlar.
    çeşme tarafındaki beachler genelde 75tl ve üzeri oluyor 125 tl ye kadar konseptlerin geneli giriş,sezlong,ve bir içicek ücretini kapsıyor.Tabi ki tesisten de faydalanabiliyorsunuz.İçeride ne yerseniz onu ödüyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

Merhabalar ;

bu yazıcaklarım işletmeden işletmeye farklılık göstericektir.Bildiğim kadarıyla bilgi veriyim.Genelde beachler giriş ücreti alırlar.
    çeşme tarafındaki beachler genelde 75tl ve üzeri oluyor 125 tl ye kadar konseptlerin geneli giriş,sezlong,ve bir içicek ücretini kapsıyor.Tabi ki tesisten de faydalanabiliyorsunuz.İçeride ne yerseniz onu ödüyorsunuz.

Neredeyse yeni goruyorum :) peki hocam bu club ler damsiz aliyormu ? Tren xuma vs gibi yerler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness

quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

Merhabalar ;

Neredeyse yeni goruyorum :) peki hocam bu club ler damsiz aliyormu ? Tren xuma vs gibi yerler ?

Merhabalar
    tabi ki de alıyorlar.Ama eğer ki tipleri beğenmez iseler rezervasyonunuz varmı? soruyorlar yok deniliyor şuan full üz diyorlar yarın gelin misafir edelim sizleri diyorlar.Yani kibarcası almıyorlar..

• Tren port kusadasına gittim agustos başında tanıdık mudur vardı direk Vip girdik dj in önünde Vip masa o gece şansa Öykü Serter çıktı yalnız mekan harbi tuzluydu ama degerdi enerji vodka 40 tl tuborg veya Efes yok sadece bomonti var 50lik bile değil 33luk 20 tldi zaten sağolsun mudur döşedi masayı bir sürü ikram filan masa da hesaplasan 500 tl hesap var 260 ödedik çıktık mekan full kız kaynıyordu toplasan 10 15 erkek var gerisi full kiz masaların hepsi rezerveydi alkollu kafa geçiriyorlar 40 50 tl bilgin olsun dikkat et derim hesap öderken öyku serterle göz göze geldik göz kirpti el salladi ortadaydim direk dj önü fenaydi anlicağın zaten orda sabahladim mekanlar sabah 5 6 kadar açık hatta kapatmadilar sanırım araba varsa direk kız kaldirirsin öyle bir yer

• Ankarada olan dostlar varsa IF veya 6:45 KK ya damsiz bile girebilir dert değil bana ulaşın yeterki bu gece dagitiyoruz başkan gelir misin sende demeniz yeterli her türlü destek çıkarim ifdeki sigara satan hatun der susarim selam olsun bütün ankarada yasayan kardeşlerime

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.