Şimdi Ara

Body Programı İstiyorum Çok Lazımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sitemizde salon var ama bir türlü spor hocamızı göremiyorum sizden vücut geliştirme için program istiyorum.

• cevapp? :(
  • Her program herkese gitmes arkadasim. Spor deneyimini, kilonu, boyunu, amacini vs. yazman lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bariseray

Her program herkese gitmes arkadasim. Spor deneyimini, kilonu, boyunu, amacini vs. yazman lazim

1.78 cm
    71 kg yim yağlarımı eritip kas yapmak istiyorum düz fit bir vücut istiyorum öyle çok aşırı değil.
  • Cogu kisi tersini soylesede ayni anda hem kas yapip hemde kilo vermek imkansizdir, kas yapmak icin fazladan kalori almak kilo vermek icinse gerekenden daha az kalori tuketmek gerekir. Kilon su anda normal oldugundan dolayi bence senin bir bulka baslaman lazim yani kas ve kilo almaya. Boyuna ve kilona bakarak gunde 3000 - 3200 kalori arasi tuket ve bunun cogunlugu protein ve komplex karblardan ( pilav, yulaf vs ) al.

Atreman olaraksa Pazartesi, Carsamba, Cuma gunu calisman yeterli olur yeni basladigini goz onune alirak bu asagidaki linklerdeki antremana bak.

Pazertesi:http://www.youtube.com/watch?v=EP2g3Sj3qSw
    Carsamba:http://www.youtube.com/watch?v=ro3Mh9o7JPU
    Cuma: Pazartesiyle ayni

Bende yaklasik 3 yil once bu programa cok benzer bir sekilde baslamistim ve yaklasik 6 ay icinde 40kg benchden 80k benche cikmistim ve 50kg squatdan 120kg squata cikmistim ve fizigimde gozle gorulur cok iyi bir degisme olmustu. Oyle bicep triceps hareketleriyle falan hic ugrasma su anda direk bu ana haraketleri yap videodaki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full Body en iyi program mı?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.