Şimdi Ara

BODYGUARDZ & iNViSiBLESHiELD (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
5.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimkide 2 gün önceydi size bi gün avans veriorm eşitleyelim zmanları

• erkin74 sayesınde benımde bodyguardz ım gelıcek inş bi sorun cıkmadan iphone a uygulayabılırsem 2. bodyguardz ı forumdan bir arkadasa verebılırm makul fiyata
  • bende istiyorummm
  • Bende iphone ile birlikte ABDden aldircam 1 kutu Bodyguardz koruma(24.95$ kendi sitesinde). 1 takimi sizede verebilirim eger parayi ortak odersek? Ama 10-15 gun sonra gelecek. Ben Ankaradayim
  • ok dostum senden alıyım... senin eline geçince bana dön hesabına para yatırıım sende kargolarsın...

ama yinede eline daha önce geçicek olan ve satan arkadaş varsa kesin talibim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draco1987 -- 29 Ocak 2008; 15:35:12 >
  • http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=7894582 arkadaşlar bügün bu ürünü deneyeceğim inşallah sonuçlarını ve videosunu yayınlayacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbs02

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=7894582 arkadaşlar bügün bu ürünü deneyeceğim inşallah sonuçlarını ve videosunu yayınlayacağım

arkadaşlar dediğim gibi GG'deki bu ürünü denedimhttp://www.youtube.com/watch?v=HRiCXScs_DI buda linki.
    ürünün ön kısmı gayet güzel yapışıyor hakikaten yapışkanlı değil negtif basınçla yapışıyor baloncuk kalmıyor. ama ürünün arkası yeterince iyi değil telefonun kenar bombeliklerine yapışmıyor. arkasını bir kere yıkayıp tekrar yapıştırdım bu şekilde bir sorun çıkmadı. ama yine kenarlara yapışmadı. yapışmayan yerleri kesip öyle kullanıyorum şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs02 -- 1 Şubat 2008; 13:13:02 >

• arkadaslar, bodyguardz lariniz geldi mi?? bu aralar yeni siparis vermek isteyen olursa ben de katilabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: spooky1905

arkadaslar, bodyguardz lariniz geldi mi?? bu aralar yeni siparis vermek isteyen olursa ben de katilabilirim

benimki bi 10 gün oldu ama hala gelmedi zaten adam söyledi gemiyle gönderdiğini bekliyoruz gelince bende videosunu çekicem kıskandım

quote:

arkadaşlar dediğim gibi GG'deki bu ürünü denedimhttp://www.youtube.com/watch?v=HRiCXScs_DI buda linki.
    ürünün ön kısmı gayet güzel yapışıyor hakikaten yapışkanlı değil negtif basınçla yapışıyor baloncuk kalmıyor. ama ürünün arkası yeterince iyi değil telefonun kenar bombeliklerine yapışmıyor. arkasını bir kere yıkayıp tekrar yapıştırdım bu şekilde bir sorun çıkmadı. ama yine kenarlara yapışmadı. yapışmayan yerleri kesip öyle kullanıyorum şu an

yav kardeş kamerayı nasıl tuttun bende çekicem yöntem arıorm

• Gemi ile gelecekse min 1 ay sürer USPS`in standart gönderilerinin ulaşması 1 ayı rahat buluyor genelde (küçük paket diye erken de gelebilir sağı solu belli olmuyor USPS`in tecrübe ile sabittir ). Hoş priority ile r/c helikopter getirtmiştim 6 haftada gelmişti
  • Ebay de power buyur sayılırım :)
    Bu güne kadar toplam olarak 5000$ ye yakın alışveriş yaptım,

USPS i bayağı tecrübe etmişimdir, USPS hiç bir zaman gemi ile gelmez(1-2 tonluk mal almazsanız)
    bu güne kadar yaptığım alışverişlerde max 15 günde geldi malım, 5 günde geldiğide oldu, KAPIMA KADAR.

Bizim BodyguardZ ler henüz gelmedi, bugün dikakt ettiğim kadarı ile dallama satıcı 4 ünde ancak kargo ya vermiş,
    ay ortası olmadan gelecektir...

Selamlar
  • Benimkide daha ortalarda yok bıdahakı hafta sonuna kadar gelır dıye dusunuyorum ıns dahada uzamaz
  • yahu noldu bizim bu alış işi ? listedeyim ama listeye gireli baya bir oldu bu kadar kişi girsek alsak çıksak olmuyor mu?
  • Valla ben bu ısde yalan olur demıstım nıtekım bısey cıkmadı bu toplu alım ısındende bızde kendı ımkanlarımzla bısıler yapmaya calıstık artık herkez kendı kendıne alıyo yanı
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaR0NiaC

quote:

arkadaslar, bodyguardz lariniz geldi mi?? bu aralar yeni siparis vermek isteyen olursa ben de katilabilirim

benimki bi 10 gün oldu ama hala gelmedi zaten adam söyledi gemiyle gönderdiğini bekliyoruz gelince bende videosunu çekicem kıskandım

quote:

hocam kamerayı arkadaş tuttu ben yaptım videoyu tam seyredersen güzel dialoglar var. olaya müdehale edenler filan...

• arkadaşlar abim invisible shield satıyor fiyatı 40 ytl ilgilenen arkadaslar 05326979086 dan ulasabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbs02

quote:

Orjinalden alıntı: PaR0NiaC

quote:

quote:

hocam kamerayı arkadaş tuttu ben yaptım videoyu tam seyredersen güzel dialoglar var. olaya müdehale edenler filan...

öldüm yaw akşam akşam

peki ben nası yapıcam evdeki rus hizmetçiyemi tuttursam

• Ya teker teker yerine toplu alım yapsakda benim gibi herkes yararlansa
  • gELDİ BİZİM Kİ:)

Atilla seninki de gelmiş olmalı :)
  • Arkadaşalr hakkatten güzel birşey miş,
    İsteyen olursa getirebilirim tekrardan..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.