çavuş sen hesabını wer yatıralım paraları bende ankaradayım sana adres weririrm banada kargo yaparsın,birlikten kuwwet dogar....
dikkat hazırol rahat ;)) kritos kardeş ürünü dediğim gibi fırat arkadaşımızın amerikadaki bir arkadaşı yollayacak fırata biz parayı göndeririz oda siparişi verir okadar ürün gelir oda bize kargolar!! yurtdışından fedex kargoyla almayı düşünüyor 3,5 gün içinde geliyormuş normali biraz ucuzmuş ama 1 ay falan beklememiz gerekiyormuş bizim tek amacımız kargo ücretinin kişi başı az yansıtılması ürün 25$mış kargoyuda 30$duyduk ama inşallah farklı değildir
şimdi ebay dan 27 dolara bodyguardz satın aldım kendisi 17 dolar 10 dolarada yolluyo adam o adamla konuşun ondan getirttirin ben aldım valla...
güzelmiş ama solusyon zımbırtısından yok baloncuk kalabilir içinde
kardeş daha ucuzu var aynı ürünün ebayda nie hala daha pahalısına gidiyosunki dier arkadaslarında getirtme işlemini benim gösterdiim yapmaları çok daha karlı olacaktır
valla dokuz kişi olduk herhalde almaktan vazgeçen varsa lütfen yazsın forum'a
quote:
Orjinalden alıntı: PaR0NiaC
kardeş daha ucuzu var aynı ürünün ebayda nie hala daha pahalısına gidiyosunki dier arkadaslarında getirtme işlemini benim gösterdiim yapmaları çok daha karlı olacaktır
valla dokuz kişi olduk herhalde almaktan vazgeçen varsa lütfen yazsın forum'a
ebaydan sipariş ne kadar zamanda geliyor?
valla PARONİAC kardeş istersen paraları sana havale edelim toptan sen getittir üstüne olmazsa 2,3 milyon karda koy sorun değil olurmu ben kredi kartı kullanmıyorum onun için hiç bir girişimde bulunamıyorum! fırat arkadaş söylediği için böyle bir işe kalkıştık! ama nasıl oluyor türkiyeye kargo 10ytlye geliyor anlayamadımki?
ben hep yurt dışından sipariş veriyorum ve 10 dolar gayet ucuz ama seçenekleriniz var eğer uçakla yollıcam diyosan adam kargoyu 70 dolara kadar çıkarıyor bakalım ben dün sipariş verdim elime gelince buraya yazarım hem kullanışlımı olduunu hemde kargonun hızını ona göre sizde aranızda bi toplaşma yaparsınız
Bi sonuca ulasabıldıkmı arkadaslar nedir son durum ?
Arkadaşlar gg de söyle bi urun buldum diyer urunler gibi komple kaplamıyo fakat ön ve arka yuzeyı kapatıyo burdan bı sonuca ulasamazsak bu urunden faydalanabılırız diye dusundum.
Arkadaşlar gg de söyle bi urun buldum diyer urunler gibi komple kaplamıyo fakat ön ve arka yuzeyı kapatıyo burdan bı sonuca ulasamazsak bu urunden faydalanabılırız diye dusundum.
Ben satıcıyla gorustum bu urunde solusyon fılan yokmus yapıskanlı bır urun deyılmıs urunun acıklamasındada yazıyo zaten satan arkadas laptop ekranında denemıs hava kabarcıgı fılan kalıyomu dıye kalan kabarcıklar urunle bırlıkte verılen aparatla kolayca duzeltılebılıyomus yapıskanlı olmadıgından urun cıkartılık suyla yıkandıktan sonra tekrar kullanılabılıyomus nekadar dogru bulmıyorum orda yazanlar ve satıcıdan aldıgım bılgıler bunlar ama denemeye deger dıye dusunuyorum fıyatıda okadar abartılı bırsey deyıl zaten.
yapışkan değilse nasıl kalıyor ekranda?? anlayamadım o noktayı??
burdakiler karar verinceye kadar ben bu ürünü denemeye karar verdim..sipariş verdim salı günü elimde olur ve uygulayıp sonuçları size yazarım
Bende sipariş veriyorum şmidi bodyguardz ı 10 güne kdar gelir, 29 usd ye mal olacak bana, 2 takım geliyor, 1 takımını kutusu solüstone vs si ile verber 15 dolara birine verbilirim..
saticidan bir mesaj gldi urunu bugun yolladigini soyledi bu arada safariden yaziorm
quote:
Orjinalden alıntı: erkin74
Bende sipariş veriyorum şmidi bodyguardz ı 10 güne kdar gelir, 29 usd ye mal olacak bana, 2 takım geliyor, 1 takımını kutusu solüstone vs si ile verber 15 dolara birine verbilirim..