Şimdi Ara

BODYGUARDZ & iNViSiBLESHiELD (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
5.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erkin74

Bende sipariş veriyorum şmidi bodyguardz ı 10 güne kdar gelir, 29 usd ye mal olacak bana,
    2 takım geliyor, 1 takımını kutusu solüstone vs si ile verber 15 dolara birine verbilirim..

15 dolar a ben hemen alabılırım valla cok super olur a-candemir@hotmail.com mail adresim.Ürünu komple kutusuyla verıceksın dımı solusyonu v.s ?
  • bende alırım 15$ aa...
  • arkadaslar benim verdigim linkten bahsediyosa arkadas o 27 dolar
    anladıgım kadarıyla benim önerdigim satıcıdan alıcak ve iki tane alıcakmıi ilkine 27 dolar parayı vericek ikincisi için solusyon almıcakmış solusyonsuz iiçnde 15 dolar vericekmiş ???
  • Önce ben söyledim 15 $ a ben alıcam Arkadaşlar gördugunuz gibi alıcı var ebay dan veya baska bıyerden alıcak arkadaslar 3-4 tane de bızım ıcın sıparis etseler neguzel olur valla
  • Arkadaşlar elime ulaştığında size bilgi vereceğim,
    ilk isteyen 2 arkadaş var Serkan ve Meroboy bu arkadaşlarım geldiğnidede almak isterlerse birine vereceğim..
    Selamlar..
  • Yaw ilk biz istemıstık madem getırtıyosun bızım ıcınde sıparıs verseydın hemen gonderırdık ucretını
  • bende alırım 0533 223 72 86 telefon numaram kaladze@kaladze.us msnim cogunluga uyarım güzelini alalım istanbuldayım bulusma olursa geledebilirim
  • Arkadaşlar,

Bodyguardz for iphoneyi satın aldım,
    1 Paketten 2 takım çıkıyor, ayrıca içinde uygulama solüsyonu bezi va ıvır zıvır çıkıyor bunlar birer tane,
    ben içinden 1 takımı telefonuma uygulayacağım ardından kutusu ile beraber solüsyonu bezi kartı vs ile Serkan Canlıya vereceğim,
    Haftaya kredi kartımın hesap kesimi var geçsin 3-5 kutu daha sizler için isteyeceğim...

ürün...
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Bodyguardz-Body-Screen-Protector-KIT-for-Apple-iPhone_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6755QQihZ008QQitemZ180209380066QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

• Peki nasıl aldıgını anlatsan bizde alsak ebay dan . Ben internet ustunden alısverıs cok yaptım suana kadar fakat yurt dısından hıc bıseyler almadım kargo fılan nasıl ayarlıyosun kaba bi sekilde nasıl aldıgını anlatırsan senın ugrasmanada gerek kalmaz.
  • Öncelikle Ebay'e üye oluyorsunuz, ardından Ebay sizi paypall a üye yapıyor,( paypall=uluslararası para transferi yapabilmenizi sağlayan bir şirket,ebay ile entegre sayılır) Ebay'e sign in oluyorsunuz, itemi buy it now yapıyorsunuz, aydından ödemeyi yap diyorsunuz sistem sizi paypall a yönlendiriyor, paypall a önceden kredi kartınızı zaten tanımlamış oluyorsunuz, cart diye parayı çekiyor elemanlarda adresinize gönderiyor.

Benim satın aldığım arkadaş normalde toplu alımda kargoda indirim yapmıyor, ben şimdi mail attım, 5 kutu alsam kargoyu normalde olduğu gibi 10.99x5 değilde toplam usd 25 ödesem uygunmu dedim, yanıtını bekliyorum, eğer okey verirse, haftaya satın alırım geldiğindede sizlere kargo yaparım, yada bir yerde toplanırız alışverişi yaparız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkin74

Arkadaşlar,

Bodyguardz for iphoneyi satın aldım,
    1 Paketten 2 takım çıkıyor, ayrıca içinde uygulama solüsyonu bezi va ıvır zıvır çıkıyor bunlar birer tane,
    ben içinden 1 takımı telefonuma uygulayacağım ardından kutusu ile beraber solüsyonu bezi kartı vs ile Serkan Canlıya vereceğim,
    Haftaya kredi kartımın hesap kesimi var geçsin 3-5 kutu daha sizler için isteyeceğim...

ürün...
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Bodyguardz-Body-Screen-Protector-KIT-for-Apple-iPhone_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ6755QQihZ008QQitemZ180209380066QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

benim aldıım yerrrr
    bu arada paypal ebay la entegre sayılmaz
    ama çok güvenilir ve çok kolay ve hızlı alışveriş yapmanızı sağlar ben 3 senedir üyesiyim şu ana kadar hiçbir şikkayetim olmadı gayet güvenli ve hızlı ödeme biçimidir

• Paypal tabiki özerk ayrı bir firma ancak, ebay, paypal ı kendi içerisine entegre etmiş...
    Neyse önemli olan faydalanmak :)
  • İşin içinde paypal varsa alışveriş yapamam malesef Daha önceden kullanıyodum paypal kredi kartı ile ilgili bir sorun olmustum simdi hicbi kredei kartını kabul etmiyo onun ıcın paypal kullanamıyorum paypal harıcınde ödeme yapılamıyomu ? ClickandBuy filan ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.candemir

İşin içinde paypal varsa alışveriş yapamam malesef Daha önceden kullanıyodum paypal kredi kartı ile ilgili bir sorun olmustum simdi hicbi kredei kartını kabul etmiyo onun ıcın paypal kullanamıyorum paypal harıcınde ödeme yapılamıyomu ? ClickandBuy filan ?

hatırladıım kadarıyla normal kartlada yapabiliyosun ama paypal ın kabul etmedii bi kartı girersen yine kabul etmez cartta master card özelliği olması lazım yada american express gibi şeyler
  • Evet bendede öyle bır sorun var yaklasık 6 ay kadar visa kredı kartıyla paypal kullandım sonrada master card yada american expres kartı fılan ıstedı 4-5 tane master card denedım hıcbırınıde kabul etmedı ogunden berıde hıc paypal kullanmadım paypal la ılgılı cok kötu anılarım var
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.candemir

Evet bendede öyle bır sorun var yaklasık 6 ay kadar visa kredı kartıyla paypal kullandım sonrada master card yada american expres kartı fılan ıstedı 4-5 tane master card denedım hıcbırınıde kabul etmedı ogunden berıde hıc paypal kullanmadım paypal la ılgılı cok kötu anılarım var

ebay dan direk kredi kartını giriceğiniz zamanda master card vb. cart curt isteyecektir
  • bende varim:)
  • A.Candemir arkadaşımıza da 1 kutu aldık,
    oda 1 takımını başka bir arkadaşa vermek istiyor...

10 güne kadar gelmiş olur mallar :)
  • bakalım kiminki önce gelcek

hep bunu koymak istemişimdir
  • :) Bizim bi siparisi dün vermiş USPS ye diğerinide bugün verecek bakalım :):)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.