Şimdi Ara

BODYGUARDZ & iNViSiBLESHiELD (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
5.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar kusura bakmayin ... msn'de pek olamiyorum acik oluyor ama .. siz burada bi liste yapin alacaklar listesi biraz toplanalim soyle cift hanelilere gecelim ondan sonra getiririz.. simdi 3-5 kisi icin getirirsek bir anlami kalmaz ...

ayrica elden veya kargo fark etmez ... sonucta kargo ile isteyen kargo parasini oder alir fark etmez ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intikad -- 24 Ocak 2008; 0:36:29 >
  • bende istiyorum
  • bende dün gece mail atmıştım ama alenende ilan edeyim bende istiyorum ekleyin listeye..
  • arkadaşlar bakın ürünü fırat_uk(yüzbaşı) adındaki arkadaş getittirecek amerikadan bi arkadaşı yollayacak türkiyeye ordan dağıtımı yapılacak ürünün mesaj konusuna gelince arkadaş çok yoğun zaten 8 kişi falan olduk herhalde az kaldı!
  • konuyu inceledim almak isteyen arkadaşlar şunlar;

Firat_uk
    serkan_canli
    Leopar
    A.candemir
    kritos
    ertugbilgin
    erkin74
    amet
    amonramses

valla dokuz kişi olduk herhalde almaktan vazgeçen varsa lütfen yazsın forum'a
  • arkadaşlar bende almayı düşünüyorum acaba kaça gelecek tahmini şöle 15 kişi falan olsak
  • valla 15 kişi olursa kişi başı kargo herhalde tam bilmiyorum ama 2 dolara düşer sanırım! ürünün fiyatı 25$ mış zaten sitesindede öyle yazıyor video ları artık youtubeden izleyebilirsiniz ürünlerin adını başına iphone koyarak yazın bisürü video çıkıyor! arkadaşlar bu fırsatı kaçırmayalım yoksa bu ürünün resmi giriş tarihi 2009 civarı koruyucu naylonlarında 6ay sonra gelmesini hesaplarsak 1,5 sene beklememiz gerek aldık aldık almadık yandık dermişim ;) 10 kişi oluyoruz seninle kararlımısın kesin?
  • birde arkadaşlar bu dediğim 2 doları şöyle açıklayayım tekrardan tek kişi almaya kalksa bu ürünü 25$ ürün 30$fedex kargo ücreti yani 55$ yapar ama 15 kişi olursa 27$ dolar olacak kişi başı tabi ürün fırat arkadaşa gelecek ona havale ücreti 3 lira tutsa şehir içi kargoda 5 lira tutsa 32$falan olur buda iyi bi rakam
  • Ürünü nezaman getırtıceksınız peki ?
  • fırat arkadaşım ikili rakamlara ulaşalım masraflar azalır dedi onu bekliyoruz ben yine konuşurum 10 kişi falan olduk diye en kısa zamanda alırız ama para işini konuşmam lazım nasıl yapcaz diye
  • benide ekleyin
  • Benıde ekle unuttun her hal lısteye yazmaya...
  • bugün hollandaya birşey yollamam lazımdı fedexten ve ups den fiyat aldım, fedex 173YTL istedi sağolsun, ups ise 75YTL.. demem oki farklı bir kargo şirketi kullanabiliyormuyuz bu alışverişte?
  • bende istiyorum şimdi tam ebay dan alıcaktım bu konuyu gördüm benide listeye ekleyin bertuu@hotmail.com bu mailim
  • kargo olayini bilemiyorum arkadasa sormam gerek ...

odeme konusunda ise biraz daha toplanalim o zaman bir sekilde kisiye gore ayarlariz ...
  • Hadi arkadaslar güzel bi organizasyon yapıp alalımda sunu bitsin bu hasret
  • bende varım yazın listeye
  • Arkadaşlar ufak bir sorun oldu bir süreliğine bni çıkarırsanız sevinirim.Yetişirsem siparişinize tekrardan size bilgi veririm teşekkürler=))
  • eğer uygun döneme denk gelirse bana 2 kutu yazın... yani şu an için 2 kutu yazın bir sorun olursa tek kutuya inerim tekrar...
  • Arkadaşlar bu işin arkasını bırakmayalım geçenki gibi olmasın valla ordada tam ucundan dönüldü! güven sorunuda olmasın diyorum bence çünkü bugüne kadar alışverişlerimi hep internetten kredi kartı kullanmadığım için parayı yatırdım malı öyle gönderdiler bugüne kadar hiç bir sorun çıkmadı allaha şükür iphone'nin bile parasını gönderdim 2gün sonra gönderdi hemde gönderen arkadaşın ogün amerikaya gideceğini bile bile!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.