iki tane ürünün ilkini harcadım hem de günlerimi verdim kurusun diye sonra ikincide başarabildim....
*bu adam ikinci denemesinde başarmış ama ya başaramasaydı ne olurdu??? **bi kere ıslaklığın kurumasını bekliyorsunuz ve burada sprey miktarı çok önemli bu 2 3 gün sürüyor yani iphonu kullanamıyorsunuz. **arkayı yapıştırmak çok zor herkesin el becerisi ne seviyede bilinmez tabii **olmadı tutumadı şurası açıldı dediğinizde ne olacak? **2 hakkınız var yandı mı gitti 30 dolar bu strese değer mi ???? bence değmez ama tabii takdir sizindir
vesselam
Valla seyrettigim videoda adam 2 dk da yapıstırıp kullanıyodu orda hıcbısorun yom gıbı gorunuyodu belkıde bunu yazan adam cok becerıksızmıs bunuda goz onunde bulundurmak gerek
Valla a.candemir bey biz fıratla kararlaştırdık 10 güne kadar alacağız kimse çıkmasada isteyen katılsın fırat arkadaşla irtibata geçiniz ben yinede söylerim fırata a.candemir bey sizi, ciddi alıcılar lütfen fıratla irtibata geçiniz!! valla arka tarafı çok çabuk zedeleniyor bundan eminim ön cam sağlam arkası çizilmiş arkası sağlam ön cam çizilmiş bu cihaz ne kadar çiziksiz sıfır gibi durursa o kadar severiz bu aleti benim düşüncem böyle satarkende 30$ değil 50$ karla satarız hiç olmazsa temiz diye...
ya bence bodyguardzdan sapmayalım! türkiyede invisibleshild satanbir site buldum iphone için yok getittirin dedim istediğiniz ürün bodyguardz dedi invisibleshildin yanları zor yapışıyormuş! şimdi ben alcam fırat alcak a.candemir ,amed arkadaşta alacak sanırım olduk 4 kişi arkadaşlar siz msnnize ekledinizmi fırat arkadaşı ürünü onun arkadaşı amerikadan ona gönderecek o bize kargolayacak bilginize...
bence 8 dolarlık olanın kalitesiz olduğu kendi sitesinden bile belli oluyo kabarcıklar var üstünde...
bu arada bende alabilirim sizinle beraber karar verirseniz
Benim bir önerim var, görünmez koruyucular yerine streç film kullanalım nasıl olur? Hemde her evde vardır ve oldukçada uzuz. Yaa arkadaşlar kullanın gitsin yaa, ne önemi var. Çizilirse çizilsin arkası, sanki eski telefonlarımız çizilmiyor muydu? Canınız sağolsun...
valla arz talep meselesi bu işler cihazını korumak isteyen alır streç'in ne kadar faydası olacak taktıktan 5 dakika sonra çıkar o vede esner yırtılır vs.. Birde bu telefon eski telefonlar gibimi 2007nin en iyi icadı seçildi fark var arada yani ;)
İnşallah bi sorun çıkmzsa bn alсam fırat arkadaşıda ekliсem şimdi...Fakat dha çok kişiye ihtiyaсımız var kargo açısından.İnş çok beklemeyiz...
valla 5 kişi olduk sanırım kişi başı düşecek kargo 25$ürün 6$dolar fedex ve diğer masraflar daha artar yorma kafanı kardeşim!
artar dediğim alacak kişi sayısı artar yanlış anlaşılma olmasın
Arkadaşlar ne oldu bizim bodyguard işi yada istersenizz siz bana mail atın ben fırata iletiyim bu arkadaşlar kesin alıcı diye..
dostum bende alıcıyım diyorum,mail atıyorum ama cwp yok bu nasıl iş.hati toplanalım herekete gecelim..many hazır...........
Bende alıcıyımda icraat yok
arkadaşlar fırat grafiker biraz yoğun bir arkadaş ben şimdi isimleri toplayıp bu arkadaşlar kesin alıyor paraları hazır diyorum mail atsın bana ordan haber ederim