Şimdi Ara

bodyguardz ultratough iphone 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar daha once bu urunu kullanan varmı dusuncelerınız nedır bu urun hakkında,jelle uygulanıyormus jelın telefonun ekranına yada kamerasına(kameranın uzerıne şayet gelirse) bı zararı olur mu jelle uygulayınca altında ıslaklık gıbı kalıyormus dogrumu arkadaslar yardımlarınız ıçın şimdiden teşekkurler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben aldım yapılışı kişinin becerisine göre değişiyor bence. Uygulanması jelle kolay ama tozsuz bir yer bulmalısınız bazı arkadaşlar tuvalette yapıyormuş misal

Sizin şuanda yazdığınız ultratough parmak izi yapıyor .Mat seriside olması gerek (Türkiyede var mı bilmiyorum) o parmak izi yapmıyor ama retina ekranın içine ediyor .

Herneyse ön - arka uygulaması güzel fakat yanlara uygularken biraz esneme oluyor buda heba payını arttıyor. Sonra cihazı full kapladınız diyelim şans eseri yanlardan inanılmaz toz topluyor , telefonu cebinize normal koyup kıllı şekilde alıyorsunuz okadar yani. Cizilmeyi önlediği kesin fakat yere falan düşürürseniz cihaz aliminyum olduğu için yamuluyor..

Farklı ürün satıcısı falan değilim yanlış anlamayın ama kullanıcı olarak izlenimim..

edit:

Cihazın arkasındaki ve yandaki korumalarını sökmek zorunda kaldım , spigenin full armoru nu alınca..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :S -- 30 Ocak 2013; 17:59:13 >

• Forumda " bodyguardz full body " diye aratırsanız daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Bodyguardz ultratough full body coverage (ön arka yan) kullanıyorum.
    Bir i5e jelli, diğerine kuru uygulama yaptım.
    Her ikisi de başarılı.
    Her ikisinde de yanları kuru uyguladım. Jele gerek yok ve kayma falan olmadı. Gayet stabil

Çizilmezlik ve darbe açısından koruma istiyorsanız zaten mecburen bodyguardz, wrapsol veya zagg invisible shield tarzı koruyucular kullanmalısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar cevaplarınız icin cok teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_yurumez

bodyguardz ultratough iphone 5

Arkadaşlar daha once bu urunu kullanan varmı dusuncelerınız nedır bu urun hakkında,jelle uygulanıyormus jelın telefonun ekranına yada kamerasına(kameranın uzerıne şayet gelirse) bı zararı olur mu jelle uygulayınca altında ıslaklık gıbı kalıyormus dogrumu arkadaslar yardımlarınız ıçın şimdiden teşekkurler...

Kullanılacak jel vıdeodada ızleyebılcegınız gıbı cok fazla bır ıktar degıldır ve jel fıl uzerıne yayılmaktadır fılm tarafından emılmektedır.
    Cıhazınıza zarar vermıyecektır.

• bu tarzbi uygulama bende düşünüyorum. ama ekran kalitesinden ödün versin istemiyorum. 3 milyonluk ekran jiletinide takmak istemiyorum. iphone 5 için hangi firmanın hangi ürününü almak gerekiyor.?? teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 16 Kılıf
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.