Hocam, Turkiye'de vatan millet sevdalasi bir baskan ve liyakatli ekibiyle 10 yil calissa, ulkemiz rahatlikla ozendigimiz Avrupa ya da Amerika gibi olur. Ancak bunu Turk Gencligi ellerinin tersiyle itti son secimlerde. Nerde simdi o tek yetenegi elleriyle kalp yapmak olan Dersimli Dede? Biz ona oy verdik, o saraya kazandirdi, o gece nerdeydi, TV'lerde goren oldu mu? Icmis! Ahhh oteldeymis! Hazmedemiyorum halkin bu kadar iki yuzlu olmasini, kusuruma bakmayin, Ince'ye attiklari iftiralarin aynisini hatta kat be kat fazlasini Dersimli Dedeleri yapinca, agizlarini bicak acmadi, kimse aa Sarayin dedesiymis, o gece nerdeydi?! Biz ona oy verdik o Saraya kazandirdi demedi! Boyle iki yuzlu halka her sey mubah hocam.
Sabahtiktok ❝KALP YAPINCA TEMİZ YÜREKLİ SANDIM, ÖZÜR DİLERİM❞ #CHP’ye yakınlığıyla bilinen Fatih Portakal, Kemal #Kılıçdaroğlu'na isyan etti: #Kalp işareti yapınca, temiz yürekli insan zannettim. 74 yaşında hırslarından arınmıştır zannettim. Kendimden de özür diliyorum. Bu kadar saflığımdan özür diliyorum. #kemalkılıçdaroğlu #fatihportakal #chp https://www.tiktok.com/@sabah/video/7259700017231858949Yok caniiim, aaaa, :D sanki bas bas bagirmadik! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 14 Ocak 2025; 19:6:17 > |
Bildirim