Boğaziçi ea okuyanlara soru sorabilir miyim.
-
-
Çok özel bir soru mu
Değilse buraya yazsan güzel olur
Forum dan gelecek senelerde gelenler de faydalanır
Ea değilim ama bounda okudum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben 22de sayısal 10k yapıp itü makinaya yerleştim
2024de son 1 2 ay ea bakıp şuan muhtemelen ilk 1000 bandında sıralama gelecek, tabi 2024 yks hazırlığı yapmıştım ve eadan girmek isteme sebebim itü makinayı bırakmak içindi
Boun işletme hedefiyle sınava girdim 500 600 dolaylarında sıralamanın gelmeyeceği yönündeyim
Ama diğer bölümlere girebilme şansım var
Kendi mentalitemi anlatmak gerekirse, neden itü makinayı bıraktım; boun işletme, uluslararası tic vs. Beklentim ne? Gibi sorulara cevap vermek gerekirse: daha çok sosyallik içeren bölümlerde okumak istiyorum, iki senelik itü hayatımda gerçekten insan tanımanın önemini, çevrendeki insanların sana kattıklarını gözlemledim ve ayrıca kişilik yapım gereği canlı, hareketli, monoton olmayan, sesin gürültünün olduğu ortamlarda vakit geçirmekten daha memnun oluyorum. Bu saydıklarım itü makinaya ters, boun bölümleri içinse daha uygun.
Kaldı ki üniversite hayatımda bol bol staj yapmak, kurumsal şirketlerde part time çalışmak, erasmus yapmak, ve kişisel olarak akademik yönden sosyopsikoloji ve finanas, ekonomi alanında kendimi geliştirmek istiyorum. Bu akademik gelişimim gelecekltr iş hayatında seçeceğim alandan bağımsız olarak öğreneceklerimdir. Yani kendi bakış aöıma birşeyler katmak ve hayatta bir yere gelmeyi kolaylaştırmak için psikoloji ve ekonomi öpreneceğim. Ama mesela alan olarak yapay zeka, yazılıma falan bir anda yönelebilirim gibi vs. (Yapay zeka, yazılım alıanına yönelemeye dair tam net bir düşüncem yok örnek olsun diye yazdım)
Kaldı ki ayrıca 2 senelik itü hayatımda okulun, bölüöün bir yere getirmesinden ziyada asıl işin kişide bittiğini gözlemledim. Okul ve bölüm bu yönde elbet katkı sağlayacaktır.
Boun işletme, uluslararadı tic, turzim işletme gibi bölümlerden bilgi almak isteme amacım şu: ben kendimi geliştirmeye adayan biri olarak, kaldı li hayatım ters tepti diyelim ve 4 senenin sonunda elimde sadece boun diploması, ingilizce ve 2.8 2.9 ortalama mevcut olsun. Mezun olduğum bölüm ise işletme, uluslararası tic, turizm vs olsun. Böyle en kötü bir seneryoda hayatım darmaduman olur mu yoksa iyisiyle kötüsüyle bir yere gelir miyim? Mesela 3 5 senenin sonunda şuan günümüz asgari 17 iken 100-120 dolaylarında para kazanmak diyebilirim. Burada iş kişiye bakıyoe, yapan var yapamayan var kısımlarına girmiyorum, işi bireyselleştirmektrn çok genellrmr üzerine konuşmak istiyorum. Bu bölümlerden mezun olan ve elinde sadece 2.9 gpa, ve ingilizce olan birisi 3 5 senenin sonunda 3 hanrli maaş alma olasığı yüksek mi?
Mesela itü makine çıkşında bu durum böyledir. 2.3 2.4 ort ile mezun olup 3 5 srnrin sonunda 3 haneşi maaş genel olarak mümkündür.
İşin özeti şu: verimsiz bir üni hayatında boun ismi + ea bölümleri diplomadı kişiyi iyi kötü bir yere getirir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok bilgşm yok da
İibf mezunları her işte var gibi
Banka fmcg ...
Sorun olmaz bi yerde iş bulunur
Yükselinir de
Devlet memurluğu gibi garanti iş yok özel sektörde
En kötü durumda itü makineden kötü olur herhalde
İtü makine iyi kötü bi teknik vb bi şeyler olmuş olur.
Ama ortalamada aynı olabilir gibi geldi.
Üni kötü diye kötü kalmak zorunda da değiliz ki
2-3 sene tecrübe vb kazanmak için farklı şeyler vb yapıp sonra istediğimiz düzlüğe vb ulaşırız en kötü
Buna çok takılmaya gerek yok bence
Bunu düşüneceksek devlet memuru olmayı da düşünmek lazım gibi :) kpss çalışıp atanıp dertsiz tasasız yaşanır
Maaş hedefinize göre düşük olur ama yine idare eder
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: maketbıcagıHocam ben 22de sayısal 10k yapıp itü makinaya yerleştim
2024de son 1 2 ay ea bakıp şuan muhtemelen ilk 1000 bandında sıralama gelecek, tabi 2024 yks hazırlığı yapmıştım ve eadan girmek isteme sebebim itü makinayı bırakmak içindi
Boun işletme hedefiyle sınava girdim 500 600 dolaylarında sıralamanın gelmeyeceği yönündeyim
Ama diğer bölümlere girebilme şansım var
Kendi mentalitemi anlatmak gerekirse, neden itü makinayı bıraktım; boun işletme, uluslararası tic vs. Beklentim ne? Gibi sorulara cevap vermek gerekirse: daha çok sosyallik içeren bölümlerde okumak istiyorum, iki senelik itü hayatımda gerçekten insan tanımanın önemini, çevrendeki insanların sana kattıklarını gözlemledim ve ayrıca kişilik yapım gereği canlı, hareketli, monoton olmayan, sesin gürültünün olduğu ortamlarda vakit geçirmekten daha memnun oluyorum. Bu saydıklarım itü makinaya ters, boun bölümleri içinse daha uygun.
Kaldı ki üniversite hayatımda bol bol staj yapmak, kurumsal şirketlerde part time çalışmak, erasmus yapmak, ve kişisel olarak akademik yönden sosyopsikoloji ve finanas, ekonomi alanında kendimi geliştirmek istiyorum. Bu akademik gelişimim gelecekltr iş hayatında seçeceğim alandan bağımsız olarak öğreneceklerimdir. Yani kendi bakış aöıma birşeyler katmak ve hayatta bir yere gelmeyi kolaylaştırmak için psikoloji ve ekonomi öpreneceğim. Ama mesela alan olarak yapay zeka, yazılıma falan bir anda yönelebilirim gibi vs. (Yapay zeka, yazılım alıanına yönelemeye dair tam net bir düşüncem yok örnek olsun diye yazdım)
Kaldı ki ayrıca 2 senelik itü hayatımda okulun, bölüöün bir yere getirmesinden ziyada asıl işin kişide bittiğini gözlemledim. Okul ve bölüm bu yönde elbet katkı sağlayacaktır.
Boun işletme, uluslararadı tic, turzim işletme gibi bölümlerden bilgi almak isteme amacım şu: ben kendimi geliştirmeye adayan biri olarak, kaldı li hayatım ters tepti diyelim ve 4 senenin sonunda elimde sadece boun diploması, ingilizce ve 2.8 2.9 ortalama mevcut olsun. Mezun olduğum bölüm ise işletme, uluslararası tic, turizm vs olsun. Böyle en kötü bir seneryoda hayatım darmaduman olur mu yoksa iyisiyle kötüsüyle bir yere gelir miyim? Mesela 3 5 senenin sonunda şuan günümüz asgari 17 iken 100-120 dolaylarında para kazanmak diyebilirim. Burada iş kişiye bakıyoe, yapan var yapamayan var kısımlarına girmiyorum, işi bireyselleştirmektrn çok genellrmr üzerine konuşmak istiyorum. Bu bölümlerden mezun olan ve elinde sadece 2.9 gpa, ve ingilizce olan birisi 3 5 senenin sonunda 3 hanrli maaş alma olasığı yüksek mi?
Mesela itü makine çıkşında bu durum böyledir. 2.3 2.4 ort ile mezun olup 3 5 srnrin sonunda 3 haneşi maaş genel olarak mümkündür.
İşin özeti şu: verimsiz bir üni hayatında boun ismi + ea bölümleri diplomadı kişiyi iyi kötü bir yere getirir mi?
Ben de sizinle aynı teldeyim, iüc bilgisayarda idim,1, 2 ay ea bakıp 2024 yks ye girdim,1300-1600 arası ea bekliyorum. Netlerim şu şekilde: 93,75 tyt /61,25 ayt (28,75 mat2) siz de netlerinizi paylaşır mısınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
95 civarı tyt 62, 63ayt
Ben de sizin gibi sıralama bekliyorum
Muhtemekn gelir ya, 65 aytciler ilk 1000 e girer
Gerisi 2e kadar dizilir
70 ayt üstü göremedim zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maketbıcagı -- 3 Temmuz 2024; 16:27:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayt mat kaç asıl olay ordaquote:
Orijinalden alıntı: maketbıcagı95 civarı tyt 62, 63ayt
Ben de sizin gibi sıralama bekliyorum
Muhtemekn gelir ya, 65 aytciler ilk 1000 e girer
Gerisi 2e kadar dizilir
70 ayt üstü göremedim zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sienin gibi kanka
Hocam naptın okul bitti mi cengteydin sanırım nasıl gidiyor
Neyse az kaldı zaten sonuç açıklanmasına...
Hocam çok iyi bir sonuç tebrikler.
Selamlar, evet bitti, iyidir, iş güç çalışıyoruz :)
Siz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eyw bizde iyiyiz çok şükür ben baband zamanlarından hatırlıyorum sizi de yazım dedim
Hocam ne geldi sonuç
boğaziçi yurtları nasıl
-
Hazırlık garanti çıkar ve güzel ama erkek yurdu konumu kötü(erkek olduğunu varsayıyorum)
Bu sene 1 ve 2. Sınıflara yurt çıkma olasılığı baya düşük öncelik 3.4. Sınıflarda(geçen sene tam tersiydi, seneye ne olur bilmiyom)
2025 sonunda deprem için güçlendirdiği yurdu (3 4 senedir kapalı ) açacakmış beyefendi ama sözüne güven olmaz
şehir dışı da aynı mı 1-2. sınıflar icin
-
Şehir dışı kanka bu zaten şehir içine yurt yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- hazırlığı en zor olan üniversiteler
- kimyasal türler arası etkileşimler kaynama noktası sıralaması
- görsel iletişim tasarımı işsiz kalır mı
- aktif başvuru dönemi bulunmamaktadır. kod numarası 99
- adana deneme sınavı yapan yerler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X