yakismadi naci |
Boğaziçi ea okuyanlara soru sorabilir miyim. (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
1340 :/
Boun turizm geçeceğim galiba ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin kaç geldi
2481 , nasıl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Helal...
Abi bölün turizm bundan 6 yıl önce falan 50k dan alıyordu . Ygs döneminde alan çözmeden giriyordu millet. Ne ara bu kadar kıymete bindi anlamadım. Bence böyle bir durumda öykü Bilkent bak ya da Boğaziçi üniversitesinde başka bölüm yaz .
Kanka 2 sene itüde vakit geçirmiş biri olarak, herhangi bir bölümü sıralamasına göre değerlemdirmek mantıklı bir karar değil, yksnin ölçtüğü tek bir şey varsa o da sadece, çalışma disiplinidir. Ayrıca burda bölüm değil üniversite tercihi yapıyorum, turizm ile ilgili kariyerime şekillendireceğim anlamına gelmiyor. Boğaziçi networkunu kullanmak adına bölüm değiştiriyorum. Turizm okuduğum bölümden kaynaklı mecburen içinde olacağım bir alan olacak orası ayrı ki hoşuma giderse kariyeri öyle şekillendirrim zatrn bir nevi b ya da c planı.
Ayrıca maalesef ki başka bölüm yok :(
Kafada var bir şeyler bakalım bekleuip göreceğiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maketbıcagı -- 16 Temmuz 2024; 13:23:25 >
Gayet iyi, boğaziçi sosyoloji felsefeye bak derim. Ne kadar kulağa hoş gelmeyen bölğmler dahi olsa boğaziçi networku baya şey katar
Dediğinizi anlıyorum ben de Boğaziçi yazacağım tarih edebiyat gibi bir bölüm yoksa ea dan başka bir şey yazabilirim. Psikoloji iktisat işletme ybs vs. Boğaziçi kararına saygım sonsuz . Ama turizm bana makul gelmiyor . Uluslararası ticaret una daha makul iktisat işletme zaten iyi . Hayırlısı olsun kazanırsak görüşürüz inşallah .
Ben de aynı kafadayım ama uluslar arası tic gelmiyor, sadece bu var maalesef
Bence bu sıralamaya uluslararası ticaret gelebilir siyaset kesin gelir diye düşünüyorum. Bu sene matematikten ötürü önümdeki sayısalcı geçen seneye göre çoktur. O bölümler benim tahminim 300-500 kişi geri gelir
Kanki türk alman işletme geldi ,orayı istiyodum zaten , açıkçası iibf den hiç şaşmak istemedim,bence bölüm üniden daha önemli, kaldı ki taü baya iyi bir okul zaten
kardeşim almanca hazırlığı geçer geçmez seni LMU'ya yolluyoruz hayırlı olsun
-
Knk ben 2022deki sayısal kullanarak myp yapmaya karar verdim
Eadan tercih yapmadım
Gayet güzeldir tau. Almanya biletini almış oldun.
Ahahahshsu
Sen nereye geçtin
şaka değil. ailenin karşılayabilecek durumu varsa seneye yks puanıyla almanyanın top üniversitelerine işletme okumak için girebilirsin. hiç zor değil. sen nc hesaplama yaz notunu hesapla
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X