Şimdi Ara

Boğaziçi Ekonomi VS Bilkent İktisat (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
6.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boun der geçerim eğitim kalitesi olarak yakınlardır zaten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Bilkent yaz, burs falan çıkmaz Boğaziçi'nde. Burs olayını unut, çok düşük bir olasılık o. Bilkent piyasa iş yapmaz falan diyenler Merkez Bankası uzmanlarına baksın, hepsi Bilkent'li neredeyse. :) Bilkent yurtları falan daha iyi, ücretsiz olup üstüne para alıyorsun bir de. Oysa Boğaziçi'nde her ay para ödeyeceksin kötü yurtlara. Özel okul olması da devlet memurluğu kafasını kırmaya yarıyor. Bu ODTÜ, Boğaziçi gibi iyi okullarda bile var. Eğitim kalitesi açısından da daha iyi Bilkent.
  • VurAppiah kullanıcısına yanıt
    boğaziçinde burs bulunmuyor hocam ben denedim olmadı devlette burs imkanı çok az bursuz bir şekilde kendimi idare ettirebiliyorsan devleti düşünebilirsin yoksa özeli yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bouncer535 -- 1 Ağustos 2018; 4:25:18 >
  • İktisat açısından eğitimleri hakkında hiç bilgim yok hocam ama 1-2 şey söylemeye geldim .Ben geçen sene boün psikoloji hayali kuran ve boğaziçinin kampüsünü görmüş biri olarak boün yazardım. Kampüsü beklediğimden daha küçük gibi gelmişti ama çoooook güzeldi. Binaları havası merdivenleri manzarası...havada yüksek iq kokusu vardı.

bilkent hakkında da şunu söyleyebilirim. Halam ve eniştem orada tam burslu lisans +yüksek yaptılar biri mühendislikte biri uluslararasında.. ve çok güzel konumlardalar şuanda. Halam hayatının en güzel günlerinin bilkentte geçtiğini söyler, bilkent denince gözleri parlıyor. Böyle yani.. şimdi banane senin boğaziçi sevginden, halanların bilkent sevgisinden diyebilirsin ama yardımcı olur belki diye yazmak istedim. Gerçi yardımcı mı oldum kafanı iyice karıştırıp kararsız mı bıraktım bilemiyeceğim

• Bogazici kiyas kabul dahi etmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • qs rankings = bilkent
    türkiye = boun abi yha hepsinden daha ii

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boğaziçi tabiki hocam tartışmaya kapalı bence

• Boğaziçi tabiki hocam tartışmaya kapalı bence

• up
  • Eğer ikisine de eşit derecede yaklaşanlar varsa şehir farkını göz önünde bulundurabilir.Şahsen sosyal bilimlerde boğaziçinin daha iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum,mühendislik olsa yaz bilkenti geç derdim.Tabi son karar sizin

• Up

• Up

• Up

• Up

• Up

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.