Şimdi Ara

Boğaziçi Ekonomi VS Bilkent İktisat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
6.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TM1 1066.sıyım. Arada kaldım. Öncelikle akademik kadro olarak ikisi de çok fena. Bugün Bilkent'e gittim. İmkanları güzel. Yurtta kalabiliyosun ve üstüne 700 tl veriyolar. Zaten servisler Ankara'nın her yerine gidiyor saat başı. Akademisyenlerin ders saati az bu yüzden rahatça öğrencilerle ilgileniyorlar. Öğrencilerle de konuştum. Hepsi memnundu. Dekan yardımcısı da çok içtendi. Açıkçası büyüsüne kapıldım Bilkent'in. Ancak kafamı karıştıran nokta ücretli okuyanlarla seviye farkı. Boğaziçi'nin tanıtım günlerine de gitmeyi düşünüyorum. Siz ne düşünürsünüz bu konuda?

Teşekkürler.

Yıllar sonra düzenleme:

Merhabalar,
    Boğaziçi Üniversitesi'ndeyim şu an. Kesinlikle pişman değilim. Bilkent'e gitsem pişman olur muydum? Kesinlikle pişman olmazdım. Size bağlı biraz da okul. Devlet vs özel karşılaştırması bundan sonrası artık. Bilkent'in kampüste sigarayı yasaklayacağını duydum birkaç kişiden. Eğer doğruysa bu bana göre değil kesinlikle. Çünkü bir şey kısıtlanıyor. Boğaziçi'nde inanılmaz fazla sol ve sağ radikal gruplar yok mu? Var ama sen ilgilenmeyince onlar da senle ilgilenmiyor. Gerçekten kampüsün içinde farklı bir yaşam alanı var. İstanbul gibi kozmopolit bir şehre gelmek zaten apayrı bir olay. Kulüpçülük falan çok iyi. Bilkentte de para alıyorsun, eğitimi ve networku iyi. Yani sessiz sakin bir tipsen, sigara kullanmıyorsan :d Bilkent'i rahatça yazabilirsin. Çok detaylı bilgim yok aslında Bilkent hakkında. Detaylı yorumlar illaki vardır. Tarttışmayı bu şekilde sonlandırıyorum. Başarılar herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseycik2 -- 12 Ekim 2019; 20:44:32 >

• iktisat okuyorum, bilkenti seçerdim ben. seviye farkı her yerde var çünkü
  • Bence de bilkent
  • İktisatta ikisi de baba okullar ama Boğaziçi İktisat açısından bir burun daha önde. Ama burs ve özel okul olduğu için Bilkent'i tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Dreamers -- 12 Temmuz 2017; 21:57:11 >
  • ODTÜ yaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scherzy

ODTÜ yaz bence

Ankara Hukuk > ODTÜ psikoloji
  • huseycik2 kullanıcısına yanıt
    Aşkitooom yapma bunu
  • Boğaziçi'yi kazanıp yine burs bulunabilir bence.
  • VurAppiah kullanıcısına yanıt
    Umuyorum hocam. Olmadı part time çalışcam napalım.
  • Boğaziçi ekonomi sıralaması yok hiçbir sitede nereden bulabilirim
  • Boğaziçi kesinlikle,konu tartışmaya kapalı
  • Beyler tm 1 sıralamam 2700 bilkent iktisat gelir mi sizce ?
  • huseycik2 kullanıcısına yanıt
    2. sınıf ve sonrasında bölümle ilgili part time işler bulan oluyormuş duyduğum kadarıyla. Öyle bir iş bulursak çok güzel olur tecrübe de sağlar.
  • Boğaziçi
  • Boğaziç yav.. Boğaziçi.. Hani bana bilkent bile gelmiyor ama boğaziçi lafı bile insanın içini bir hoş ediyor be hocam.

Yaz boğaziçini gitsin
  • little.devil L kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 1650 ile aldi
  • VurAppiah kullanıcısına yanıt
    napalım 2 sene ekmek kemiririz :D
  • hocam bende ikisini arasında kaldım bir ara ama bilkentte iktisat-işletme gibi bölümlerde berkecan-pelinsular çok fazla yani dediğin gibi arada uçurum fark olacak boğaziçi daha tercih edilesi gibi.
  • jamirakuayi kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 2771 ile almış en son. Çok arada hocam :s
  • boğaziçi ; öğrenci kalitesi , piyasada tanınırlığı ve bulunduğu şehir bakımından daha önde bence
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.