Şimdi Ara

Boğaziçi İnşaat vs İtü Elektrik(Tr.) vs Odtü Metalurji Malzeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangi bölümü seçeceğimi bilemiyorum. Üç bölüm de ilgimi çekiyor. Gelecekte bir alanda kısıtlanmamak da istiyorum yani farklı sektörlere de kayabilme fırsatım olsun istiyorum. Hangi bölüm daha geniş alana sahip bir mühendisliktir?

Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim

• Hocam ben de boun inşaat düşünüyordum vazgeçtim. Kimse yazmıyor herkes umudu kesmiş inşaattan ve daha da kötüye gidecek diyor hocalar bile. Artık inşaat bitiyor mekanik alandaki mühendisliklerin yaptığı işleri 5 sene sonra yazılımlar yapacak ama elektrik mühendisliğinde elektronik ile çap yapıp veya yüksek lisansı elektronik üzerine yapıp elektronik yazılım alanına kayma seçeneği var. kesinlikle itü elektrik yazmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir de metalürjiyi geçin hocam ben yazmıycam ilginiz yoksa yazmayın boşa.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boğaziçi İnşaat ve diğer mühendislikler ilgili soruların için:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Selamlar arkadaşlar, Boğaziçi'nden çeşitli bölümlerden bir grup arkadaş 2020 tercih döneminde hem aday öğrenci arkadaşları buluşturmak hem de sorularını yanıtlamak için Discord sunucusu kurduk. Okula ve bölümlere dair her türlü sorularınız için sizi bekliyoruz. Linki aşağıya bırakıyorum.
    İyi forumlar
    --->
    discord
    Join the Boğaziçi 20' Discord Server!
    https://discord.com/invite/FjJXYbW

Boğaziçi İnşaat vs İtü Elektrik(Tr.) vs Odtü Metalurji Malzeme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.