Şimdi Ara

BOGAZICI - ISLETME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
15.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bogazici Universitesi Isletme Bolumu mezunu herhangi bir universitenin isletme bolumunden mezun olan birine gore daha kolay is bulabilir mi ya da bogazicinin bir artisi var midir ?

Ikinci sorum ise; bogazicindeki bu isletme bolumu ingilizce midir ?

Son sorum ise ; Isletme mi Iktisat mi ?

• Boğaziçi işletme ea nın en iyi bölümlerinden biridir. Şöyle söyleyeyim bölümün kontj. 108, başarı sırası 480, yani ilk 480 nin dörtte biri oraya giriyor. Demek istediğim işletme okuyacak insanın gitmek istediği ilk yerdir.

Boğaziçinin herzaman her bölümde artısı vardır hukuk sevdamdan dolayı yazamadım orayı

Hazırlıkta ing. var ama dersler türkçe biliyorum

İşletme-iktisat ın dersleri birbirin benziyor, iktisatın farkı mat. ağırlıklı olması. İş hayatındaki farklılığı bilmiyorum.

Bu arada hocam tercih yapmadıysan kısa zamanda kararını ver biliyorsun zaman geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC GRADY -- 30 Temmuz 2009; 23:51:09 >
  • Bilgiler icin tesekkurler. Bir dahaki yil icin sorguluyorum bu sene icin degil :)
  • %100 ingilizce eğitim var.
  • tablo 4 acın bakın bu kadar mu zor da eğitim dilini soruyorsunuz anlamıyorum.

boğaziçinde Türk dili ve edebiyatı bölümü bile ingilizcedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tan Er

İktisat.Daha üstündür.
  • ya arkadaşlar açıkögretim iktisat tercıh edersem seneye puan kırılmaz değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANIL_FATİH_1453

ya arkadaşlar açıkögretim iktisat tercıh edersem seneye puan kırılmaz değil mi?

Hayır aö seçenlerin puanı kırılmaz...
  • hiç bi işe yaramaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknologi

hiç bi işe yaramaz

Boğaziçi işletme mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknologi

hiç bi işe yaramaz

okudunda mı biliyon arkadaşım... arkadaşımın abisi boğaziçinden mezun 3 dil biliyor sanırım okuluda 3,5(emin değil ama) sonra şirkette yardımcı müdür olarak başladı...+2000 maaş+ek para...vb(yaklaşık 3-4 sene evvel)

• boğaziçi başlı başına bir markadır ülkenin sayılı şirketlerininde gözdesidir işletmemi iktisatmı sorusu boğaziçi hariç diğer üniversitelerde iktisattır ama boğaziçi için bu tam tersidir eğitim dili ing. derslerde 3. sınıftan itibaren ing.+ayrı bil yabancı dil eğitimi vardır (ispanyolca,japonca,alm.,çince vb.) işletme türkiyenin en iyi kampüsü güney kampüsündedir işşiz kalma imkanınız yoktur...
  • boğaziçi işletme markadır.Piyasada en saygın işletmelerden biridir
  • Ama ben Uluslarasi Ticaret ten yanayim artik bogazici
  • quote:

Orijinalden alıntı:

Bogazici Universitesi Isletme Bolumu mezunu herhangi bir universitenin isletme bolumunden mezun olan birine gore daha kolay is bulabilir mi ya da bogazicinin bir artisi var midir ?

bu soruyu sorman bile başlı başına hata ki ne hata
    boğaziçi nin bir artısı nasıl olmasın ya
  • bu işler çok karışık işler her boğaziçi işletme mezunu yırtıcı parçalayıcı piyasaya uygun eleman olarak mezun olmuyo. böyle olanar kısa zamanda piyasanın pici oluyorlar patronlarının gözünde yükseliyorlar maaşlarını artırıyorlar.

oraya giriş iq ile oluyor tamam iq su yüksekler giriyor matematiği feni full yap gir tamam ama bunların içinde pasif içine kapanık rekabetten kaçınan korkan insanlarda var bunlar iş hayatında başarısız olacak elbette.

Sistem yanlış kardeşim sistem yanlışşşşşşşşşşşşşşşşş!!!!!!!!!!!!!

işletmeye uygun elemanları ayırt edemeyen bi sistem matematiği feni yapan herkes istediği yere gider ama adam yapamıyor kardeşim işletme demek rekabet demektir piyasanın adamı olmak lazım.

adam zekasıyla matematiği yapıyor ama reel hayatın mat ile alakası yok. pratiklik lazım kıvrak zeka lazım.

bir başka örnek

adam ankara hukuk kazanıyor. paşa paşa yüksek not ortalamasıyla okuyor. Yabancı dil kursuna gidiyor yalayıp yuruyor bütün hukuk bilgilerini. stajını yapıyor dönüyor memleketine açıyor avukatlık bürosunu eee bekle bekle kimse gelmiyor. Çünkü piyasa oturmuş kardeşim. Tanınan avukatlar var.

Bizim eleman ankara hukuk mezunu ama gel gör ki 3-5 kişiden ibaret bi çevresi var. Kim gelir bu adama şimdi. Avukat tabelasına ankara hukuk mezunu mu yazsın ne yapsın adam.

Avukatlık için geniş bi çevre şart yoksa karın tokluğuna çalışılır.

neyse mesele o değil mesele sistemin yamukluğu.

• Bu bölüm mezunuyum. İşsizim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8

Arkadaslar sormak istedigim soru su ;

Ikinci sorum ise; bogazicindeki bu isletme bolumu ingilizce midir ?

nereyi tercih ettin kardeş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: one21

Bu bölüm mezunuyum. İşsizim

boğaziçi işletme mezunusun ve işşizsin gülerim buna
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.