12.sınıfım bu sene tercih yapacağim. Sızce pilotaj bölumu seçmeli miyim?(4 sene sonra mezun olacagim goz onune alinirsa) Pilotaj bölümünün kalitesi üniversiteye göre değişiyor mu?(özyegin,okan,eksisehir,girne vb) Burssuz okunur mu? |
PILOTAJ
PILOTAJ
(En Son Oy Tarihi: 28.3.2024)
-
-
Eskişehir seç hayatını yaşarsın 4 yıl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
pilotaj efsane bir bölüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
seçilir evet okula göre de kalite değişiyor. ilgilenen arkadaşlarımın dediğine göre en iyi özyeğinmiş
-
hocam nası bu kadar emin konuşuyosunuz seçsem mi seçmesem mi falan
-
Pilotaj yerine udemy+ forum istanbul önündeki simülasyon daha iyi iş görür
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@mizyaz hocam bekleniyorsunuz
-
Doğru diyorsunuz hocam emin bir şekilde söylemem yanlış oldu ,sinav 2020den kötü de gelebilir iyi de ama ilk 10k ya giremezsem buyuk ihtimal burssuz bir şekilde gireceğim.
Hocam eğer bilginiz varsa sorabilir miyim?
Özyeğinde pilotaj okurken çift anadal yapabiliyor muyuz?
Sağlık sorunu beni de korkutmuyor değil.
hocam merhaba bir aralar pilot olmayi takinti derecesinde istemis biri olarak sunu soylemek isterim oncelikli olarak saglik kosullarini iyice arastir cunku bircok kosul istiyorlar ben turk hava yollarinin sitesinden bakmistim internetten arastirip bakabilirsin tabi bazi kosullarda turk hava yollari daha secici davranabiliyormus detayli arastir mutlaka her neyse benim bir sindirim sistemi rahatsizligim oldugu icin direk ise alinamazsiniz demisti ve cok uzulmustum sonradan kabullenip yoluma devam etmistim
hocam bunlar haricinde pilotaja gittiginde onundeki hayatinda oradaki saglik kosullarini yas ilerledikce saglayamazsan isini kaybedebilirsin ve cok buyuk bir husran olur pilot olmanin tek kosulu pilotaj bolumunden mezun olmak degil muhendisleri aliyorlarmis diye gormustum bir videoda bu konulari iyice arastir umarim olmaz fakat yarin basimiza ne gelecegi belli degil pilot oldun diyelim saglik kosullarinda sorun yasarsan hayatina muhendis olarak devam edersin ama diger turlu cikmaz yola girmis olursun bunlar tabiki isin en son noktasi en en kotu karsina cikabilecek durumlar
ozetle cok iyi arastir hocam elini tasin altina ne kadar koyarsin ve bunun gibi benzei olasiliklari dusun
basarilar dilerim
-
hocam bence bunu sorguluyorsanız tam emin değilsiniz ilk mühendislik okusanız bu sırada düşünseniz daha iyi olur bence ha ama illa gideceğim diyorsanız anlaşmalı olduğu uçuş okullarını araştırabilirsiniz,mesela bazısının uçakları eskiveya yeni ama pek güvenli değil(geçen yıl özyeğin pilotaj öğrencisinin uçağı düşmüştü bu uçağı araştırabilirsiniz)daha elverişsiz uçak kullanıyorlar kimisi paradan kısmak için uçağın yakıtına kadar oyun çeviriyormuş mesela bu uçuş okullarının kazalarını vs inceleyebilirdiniz ama pilotajı seçmeden önce bu mesleği icra ederken hayatınızın biraz daha düzensiz olacağını varsayaraktan gitmelisiniz,başarılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 19 Haziran 2021; 23:38:51 >
Yapacağın en mantıklı şey en iyi uçuş okullarında eğitim veren okulu seçmendir.
En iyisi herkesin bildiği gibi devlet okulu Eskişehir.
Daha sonra Ayjet uçuş okuluna öğrenci gönderen Özyeğin
daha sonra KTO karatay üni diye sıralanıyor şuanda aşırı işsiz pilot var ve alım yok kriz olduğu için işten de çıkarıyorlar bunların hepsini hesaba katarak tercih yap. Tabii ki her krizin bir çıkışı vardır 4-5 sene sonra ne olur bilemem ama yapabileceğin en mantıklı şey en köklü ve sağlam okullara uçuş okullarına gitmek aynı zamanda İngilizceye çok önem vermek olur.
bilgisi olan biri bilgilendireiblir mi her pilotaj okuyan pilot olabiliyor mu asalak biri okuldan 300k yapıp pilotaj yazdı baba parasıyla okuyor sımdı bu cocuk pilotluk gibi mükemmel şartları olan meslegı sırf baba parasıyla erişebiliecek mi cidden
-
Hocam tanıdıklardan duyduğum kadariyla düşük puandan girenler okulu bitiremeyip uzatiyor.Mesela benim bir arkadaşim demişti özyeğin pilotaj burssuz 80 -90kdan girmiş ama 180kdan girenler ya çok düşük ortalamayla mezun oluyor yada okulu uzatiyorlar.
Tabi diğer pilotaj ünilerdeki bölümlerinde durum nasildir pek bilemiyorum.
Evet çünkü pilotaj akademik başarı isteyen bir bölüm değil direkt 18 ay kurs alıp okulla uğraşmadan da pilot olabiliyorsun
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X