Şimdi Ara

boğaziçi kurum içi yatay geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
3
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    987.yim politika veya ybs'ye kaydolup ortalamamı yüksek tutarsam işletme-iktisata geçebilir miyim?

• www.boun.edu.tr
    Boğaziçi Üniversitesi - Boğaziçi Üniversitesi Lisans Programlarına Yatay Geçiş Yönetmeliği
    http://www.boun.edu.tr/tr_TR/Content/Ogrenciler/Ogrenci_Isleri/Yonetmelik_ve_Ic_Tuzukler/Yatay_Gecis_Yonetmeligi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up
  • ekonomiye geçiş anladığım kadarıyla 3.00 ortalama gerektiriyormuş ekonomiye denk olan derslerde

yardımcı olabilecek varsa sevinirim
  • Up

• hocam boun konusunda spesifik bilgim yok ama bu islerin(yatay gecis,çap ve)devlet universitelerinde ozellere gore cok daha zor oldugunu biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    itü içi yatay geçiş
    2 yıl önce açıldı
    İTÜ İçi Yatay Geçiş
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben boundayım, ortalama hiç kolay bir şey değil. Ortamdı, mühendislikteki hırslı insanlardı derken kaybolup gitmek çok kolay. Eğer diyorsan ki ben asla pes etmem riski alabilirsin, ancak geçemeyecek olsan da mutlu olacağın bir yerse yap derim

• Vihkan V kullanıcısına yanıt
    hocam turizmden ybs veya uluslararası ticaret çapı yapmak ne kadar mümkün bilgin var mı
  • Hocam çap için de aynı şekilde ortalama gerekli bir de üstüne advisorla aranızı iyi tutmak lazım. Lakin turizmin dersleri gerçekten keyifli ve okuması en kolay ikinci bölüm bizim okulda (birincisi işletme :d) yani yatay geçiştense yapılabilirliği daha fazla. Düşün ben yatay geçiş muhabbetini salıp sınava girdim bu sene öyle geçicem umarım

hocam çap için 2 kontejan falan diyorlar turizm için. çoğu kişi geçmek ister diye düşünüyorum nasıl sıyrılabiliriz merak ediyorum.

bir de boun ut ybs falan derken şimdi turizme geçtim maalesef, okumaya değer midir sence hocam
  • Çapa kabul için sıyrılmanın tek şartı en yüksek ortalamaya sahip olmak. Ayrıca bir bölümün okumaya değerliği senin oradaki yapacağın işlere bağlı. Networkün çok geniş olacak, eğer zengin olayım diyorsan ne ala memleket kendini geliştirirsen kimse seni tutamaz. Gönlün rahat olsun

Yeniden mezuna kalıp 1 sene yks calismaktansa turizmde en yüksek ortalamayı yapmak daha mantıklı geliyor bana

Tabi isin sonunda başarısız olmak da var, o zaman da turizm riskli görünüyor benim için ama bakalim

• Ben olsam mezuna bırakmam hocam, ne bu sistem ne bu ülke güvenilir tabii sen bilirsin ama ekonomi dersimden aldığım risk yönetimi bilgileri bana hiç hoş şeyler söylemiyor mezunlukla ilgili. Umarım en doğru kararı verebilirsin

Umarım hocam tesekkurler

• Yardımcı olabileceğim başka bir şey ya da aklınıza takılan bir soru varsa sormaktan çekinmeyin ben çok çektim soracak kimsem olmadığı için:)

Çok sağolun hocam ileride soru sormak isterim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.