Şimdi Ara

BOĞAZİÇİ MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ VS TIP(SON 2 GÜN) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 milyon öğrenciden kaçının matematik dersine ihtiyacı var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
    Biz böyle hesaplayamayız hocam yaşadığım şehirdeki kaliteli matematik öğretmenlerinin durumları nasıldı? Ben küçük şehirde yaşıyorum ortalama matematik öğretmeninin evi arabası yazlığı var bilinenlerinki ise arabaları Mercedesten başlıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmaths

Biz böyle hesaplayamayız hocam yaşadığım şehirdeki kaliteli matematik öğretmenlerinin durumları nasıldı? Ben küçük şehirde yaşıyorum ortalama matematik öğretmeninin evi arabası yazlığı var bilinenlerinki ise arabaları Mercedesten başlıyor

Aynen öyle, bu böyle hesaplanmaz! Nasıl ki; yetkin öğretici sayısını bilemiyorsak, derse ihtiyacı olan öğrenci sayısınıda hesaplayamayız. Hesapladığımız şey, olası arz talep dengesi ne durumda. Burdan, hurafeleri yorumluyoruz.

Yaşadığınız şehirdeki ünilerdeki matematik+fizik+mühendislik öğrencilerinin sayısını toplarsanız, verdiğiniz örneğin, algıda seçicilik oldugunu net olarak görürsünüz.

Karışmasın; ben yapılmaz demiyorum. Olasılığının sıfıra yakınsak olduğunu söylüyorum.

Ben hocam güzel kazanacağımı düşünüyorum.

Hocam yorumunuza katılmıyorum, bu yıl tıp okudum ekstra özel ders verdim ilk özel dersimi ücretsiz tanıtım şeklinde bi öğrenciye verdim, daha sonra öğrencim aldığı eğitimi arkadaşlarına anlattı 3 yerden daha teklif geldi , sizin söylediğinizin aksine özel ders taleplerinde sürekli artış var , kendimde bi öğrenci olarak şunu belirtmek istiyorum ki dijital ağ öğrenciye bii yere kadar bilgiyi aktarabiliyor , ama öğrenci yine de eksik kalıyor ve bilinçli veliler bunun farkında olduğu için birebir istiyorlar , dijital ağı 2.plana atıyorlar . Şuanki günümüz eğitim sisteminin dayattığı sınavları , teog, lgs, yks, ayt , tyt , öğrenciler genelde takviye almadan başarılı bi şekilde geçemiyorlar ve bu da velileri sürekli öğretmen arayışına itiyor. Çaba ve gayret olduğu her sürece , sabrın sonu selamet bence :)

• quote:

Orijinalden alıntı: drceng

Hocam yorumunuza katılmıyorum, bu yıl tıp okudum ekstra özel ders verdim ilk özel dersimi ücretsiz tanıtım şeklinde bi öğrenciye verdim, daha sonra öğrencim aldığı eğitimi arkadaşlarına anlattı 3 yerden daha teklif geldi , sizin söylediğinizin aksine özel ders taleplerinde sürekli artış var , kendimde bi öğrenci olarak şunu belirtmek istiyorum ki dijital ağ öğrenciye bii yere kadar bilgiyi aktarabiliyor , ama öğrenci yine de eksik kalıyor ve bilinçli veliler bunun farkında olduğu için birebir istiyorlar , dijital ağı 2.plana atıyorlar . Şuanki günümüz eğitim sisteminin dayattığı sınavları , teog, lgs, yks, ayt , tyt , öğrenciler genelde takviye almadan başarılı bi şekilde geçemiyorlar ve bu da velileri sürekli öğretmen arayışına itiyor. Çaba ve gayret olduğu her sürece , sabrın sonu selamet bence :)

Ben yapılmaz demiyorum. Demedim. Ayrıca Katılıp katılmamanız oranı değiştirmez. Talep düşüyor diye bir imam/cümlem yok. Ben orandan bahsediyorum.

sınıfınız kaç kişi özel ders veriyordur? 3-5-20-50? Sınıfınız kaç kişi? Ankara için bakarsak; Hacettepe/gazi/aü 350 kişi kontenjanı var. Aynı sınıftaki 20 kişi özel ders verse, %5 olasılık yapar. Kalan %95?

kaldı ki tıp diyince velilerin gözü kamaşıyor.

özetle, bu iş olmaz değil! Ama buna güvenipte okul okumaya girişilmez!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 5 Eylül 2021; 19:14:25 >

• drmaths D kullanıcısına yanıt
    hocam tusa girmeden aile hekimi olabiliyor musun?

• ethniquepunchk E kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

• drmaths D kullanıcısına yanıt
    nasıl bir yol izlemek gerekir mezun olunca. ben bu yıl tıpa başlıycam aile hekimliği istiyorum. tusa girmeden zorunlu görev vs var nasıl olunuyo??

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.