Şimdi Ara

BOĞAZİÇİ MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ VS TIP(SON 2 GÜN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boğaziçi Matematik Öğretmenliği kafamı karıştıran noktalar şunlar:

-İstanbulda yaşamak ve yurt durumları(Baba öğretmen anne ev hanımı babamın üstüne 3 ev 1 araba sizce çıkarmı ) ve yıllarca küçük şehirde yaşadım

-Matematik Öğretmenliğini İstanbulda yapmak istemiyorum ve Boğaziçinde okuyacağım okurken çalışırım bir dershanede muhtemelen.İstanbulda çevre yapınca başka bir şehirde 0 dan başlamak nasıl olur

-Kazanacağım maaş konusunda 15 i zor geçersin tarzı yorumlar geliyor geçsende kendine vakit ayıramazsın bu korkutuyor ama ben matematiği ve anlatmayı çok severim şu an bile boş zamanlarımda telegram soru çözüm gruplarında soru çözüyorum.15 üstü kazanacağıma inanıyorum ama biraz yorucu olucak gibi ama seveceğim meslek.

Hazırlık kilyostaymış sanırım orada olursa yurt çıkar gibi sanki.

Tıp bırakma konusu: Okul Harran Tıp Fakültesi

-Okuma hayatı sıkıntılı ama mesleği yaparım gibime geliyor.

-Ders çalışmayı seven bir yapım yok hazırlanırken sınava hiç ders çalışmadım ama gidip arkadaşlarımın çözemediği sorulara kafa yordum yapana kadar pes etmedim bu sayede ucundan tıp kazandım.Özellikle matematik sorularında çözerken anlatırken çok zevk alırdım ve hep anlatım konusunda olumlu dönüşler aldım.

-Biyolojiyi ve ezberlemeyi hiç sevmem.

-Bırakmakta endişelendiren tek şey ise bir havası statüsü var ve mesela AnkaraTıplı diye bir arkadaşımız maaşları atmış attığı maaşların fena olmadığını düşünüyorum onun dışında beni çeken bir şeyi yok.Ve tusu asla düşünmüyorum hiç sevmiyorum biyoloji tarzı şeyleri çalışmayı zaten

Bir hocamla konuşmamızda bana şey dedi Tusa çalışma sadece Aile hekimi ol 9-4 çalış sonra istediğini yap haftasonları boş.İstersen dershaneye ortak ol derse gir hobini paraya çevir dedi mantıklı geldi ama işte Tıp okumayı sevmediğim için bitirir miyim çalışacağıma pek inanamıyorum.Ama aile hekimliğini yaparım diye düşünüyorum.Durumlar karışık bir nebze sizlerinde fikirlerini almak ve karar vermek istiyorum.Boğaziçi kayıtlar son 2 gün

Şu konuyu da bırakayım buraya
    https://forum.donanimhaber.com/f-p-bolum-boun-mat-ogretmenligi--144627113#144627113

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmaths -- 5 Eylül 2021; 0:29:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocanın söylediği mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aile hekimi olup bos zamanlarinda dershanede calisman cok mantikli degil mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fuow kullanıcısına yanıt
    Başka bir dershanede çalışmam düşük bir ücret için ama kendi dershanem olursa veya güzel bir ücrete özel ders mantıklı gibi geliyor

• Fuow kullanıcısına yanıt

Aile hekimi dershane nasıl bir birliktelik hocam :D

• 15ten çok daha fazla kazanabilirsin. Matı ve anlatmayı severim, biyolojiyi ve ezberi sevmem demişsin. Boun mat öğr mantıklı duruyor, okul farkı da dağlar kadar biri boun biri harran q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortunateson -- 5 Eylül 2021; 0:28:50 >
  • Hocam bakın size öğretmenlik konusunda bir kaç şey söyleyeceğim diğer arkadaşlara da az çok yardımı dokunur diye düşünüyorum idealist arkadaşlar için.

Eğer alanınızda iyi bir öğretmenseniz 15 e yakın özel ders öğrenciniz olur günde iki ders verirsiniz ve ders başı ücret 1 saat 15 dakika civarına 220-250 civarı olur.

Bir de normal kurumunuz olur oradan da 6-7 civarı alırsınız aşağı yukarı 20 kazanırsınız ama bunu yaparken canınız çıkar onu söyleyebilirim. Bu benim annemden gördüğüm süreç artık bu kadar ders veremiyor aile içi sağlık durumundan dolayı kurumda da çalışamıyor yani işinizin sürekli bir garantisi yok bunu da unutmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=144627113 Boun Matematik Öğretmenliği tartışılmış bu konuda

• mertgms2 M kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam en iyi öğretmenlerden biri olcağıma ve bunun için çok çabalayacağıma inancım tam.Hem diksiyonuma hemde matematiğe güveniyorum ama dediğiniz gibi hem garanti kısmı hemde yorulma kısmı var ne kadar sevsekte

• Hocam aynen çok rahatlar günde 9-4 haftasonları boş ama ilerde böyle rahat aile hekimi olabilcez mi bitirir bitirmez?

• drmaths D kullanıcısına yanıt

Yani hocam dediğim gibi sabah 9 akşam 9 tarzı çalışarak aylık şimdinin parasıyla 25 bine yanaşırsınız ama bunu kaç yaşınıza kadar yaparsınız orası sizin bileceğiniz iş. Doktorluk yapmayı da istemiyorsanız bırakın bende bu sene dönem 2 yim lakin yks ye hazırlanmaya karar verdim bir sene sınıfta kalırım en kötü ihtimalle gene tıpı bitiririm ama istediğim bölümü kazanırsam verdiğim en güzel karar olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: drmaths

Aynen hocam en iyi öğretmenlerden biri olcağıma ve bunun için çok çabalayacağıma inancım tam.Hem diksiyonuma hemde matematiğe güveniyorum ama dediğiniz gibi hem garanti kısmı hemde yorulma kısmı var ne kadar sevsekte

boun matta daha iyi maaşları kazanırsın hocam 

• mertgms2 M kullanıcısına yanıt
    Nereyi düşünüyorsun hocam

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Senden bunu duymak şaşırttı hocam beni :) Kazanacağıma inanıyorum hocam

• quote:

Hocam aynen çok rahatlar günde 9-4 haftasonları boş ama ilerde böyle rahat aile hekimi olabilcez mi bitirir bitirmez?

o biraz şansına bağlı ama uzmanlığını kazanırsan 3 yıl sonra daha iyi koşulda atanırsın ama hayatın hem stabil olur dünyaya bir ke z geliyorsun

doktorluk istiyorsan ameliyatlara girecen cerrah olacan yoksa tıpa devam etme derim sana

biraz macera arayın para her şekilde gelir kafanıza takmayın

• drmaths D kullanıcısına yanıt

Asıl isteğim finans alanına yönelmek bende matematik aşığıyım :D ama isteğim özellikle boğaziçi veya bilkentte endüstri. Olmadı kazanamadım tıpa gene devam etmek istemedim boün matematik ve ytü bilgisayar düşünüyorum. Gene dönem 1 de verdiğim emeği bırakıp bir anda dönesim gelmiyor ama sevmediğim bir mesleği de hayatım boyunca ortalama üstü şartlar için de yapmayı istemiyorum.

• quote:

Senden bunu duymak şaşırttı hocam beni :) Kazanacağıma inanıyorum hocam

benin her zaman görüşlerim bu şekilde hocam  bazı bölümler dışında ama yazılım ağırlı olan bölümlere tavrım tamamen bu şekilde eksiksiz

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Tıp okursam asla uzmanlık düşünmüyorum hocam kitaplarına baktım zaten hem o kadar asla çalışamam Tıpı zar zor bitiririm zaten birde üstüne o.Hem de aile hekimliği yani acil hekimi olup koşturmak bile istemem.

• quote:

Tıp okursam asla uzmanlık düşünmüyorum hocam kitaplarına baktım zaten hem o kadar asla çalışamam Tıpı zar zor bitiririm zaten birde üstüne o.Hem de aile hekimliği yani acil hekimi olup koşturmak bile istemem.

zaten tıp zor hocam bir de uzmanlık denen sınav var baya uzun soluklu bir eğitimi var hayat boyu da bu şekilde çalışman lazım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.