Şimdi Ara

BOĞAZİÇİ NASIL KAZANIRIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MESLEK LİSESİ BİTİRDİM BU SENE. ÜNİVERSİTE OKUMAYI DÜŞÜNMÜYORUM FAKAT BOĞAZİÇİ TUTARSA GİDERİM HERALDE DİYE DÜŞÜNÜYORUM NASIL KAZANABILIRIM FIKRI OLAN? (SOSYAL VE TÜRKÇE DERSİM İYİDİR)

• Günde 1 saat düzenli çalışabilirsen
    Kapısının önünden geçebiliyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  BOĞAZİÇİ NASIL KAZANIRIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas45

MESLEK LİSESİ BİTİRDİM BU SENE. ÜNİVERSİTE OKUMAYI DÜŞÜNMÜYORUM FAKAT BOĞAZİÇİ TUTARSA GİDERİM HERALDE DİYE DÜŞÜNÜYORUM NASIL KAZANABILIRIM FIKRI OLAN? (SOSYAL VE TÜRKÇE DERSİM İYİDİR)

Senin sülalen birleşip girse sınavı gene kazanamazsınız Boğaziçi'ni.
  • diploma puanın 95 ve üstüyse günde 12 saat çalışarak kazanabilirsin belki. Diploma puanın 90'ın altındaysa imkanı bile yok. Aklından dahi geçirme, boşu boşuna kendini yıpratırsın. Zaten Böyle bir düşüncen var ise bu forumda felan boşuna dolaşma, zaman kaybetmeyi bırak ve çalışmaya başla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otakutr -- 29 Haziran 2015; 6:43:34 >
  • Bu sene sıkı bir çalışma ile temel atarsın öbür sene disiplinli bir şekilde çalışırsan sağlam bir üniversite gelir.Ama meslek lisesinden mezun olup ailenin 2 sene seni evde tutup üniversite sınavına çalışıyor ellemeyelim demezler herhalde git bir yerde çalış vs vs derler.Zaten ailen bu çocuk üniversiteye gitsin deseydi meslek lisesine göndermezdi seni
  • MÜM(kündeğil)(im)KANSIZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boğaziçi'nin uygulamalı bilimler yükseokulunda çok iyi 3 bölüm var,oraya meslek liseliler ek puan alıyor,baya da alıyor yani,onları tercih edebilirsin zaten sadece ygs ile alıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.