Şimdi Ara

Boğaziçi Tarih İçin?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben başlıkta da gördüğünüz gibi Boğaziçi tarih bölümünü istiyorum YGS 4'te 27 bindeyim.ancak sürekli içimde yapamayacağıma dair bir tedirginlik var çünkü edebiyatın yeterli degil.şu anda tarihten 44-36 arazi yapiyorum genel olarak 40 net birakiyorum.YGS coğrafyam çok iyi lys cografyam ise kısmen iyi sayılır.felsefe grubuna bakmadım hiç gecen sene hic bilmeden 19 net yapmiştim.edebiyatta ise divan edebiyat ini yeni bitirdim.

Sizce Boğaziçi tarih için hangi netleri yapmam lazım ya da nasıl bir yol izlemem gerek cevaplarınızı rica ediyorum

Son olarak okul puanim 41 gelecek yardimci olursaniz çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ygs netlerinizi yazın yardımcı olalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 34 türkçe 29 sosyal 10 mat 4 fen sıralamam 27 bin

• 45 edeb
    20 cog 1
    35 tarih
    10 Coğrafya 2
    25 felsefe net yapman yeterli olacaktır hocam ayrıca
    Bunlar yapman gereken en düşük netler

• içmem

• Hocam bende sözelciyim. tarih için en az 35 net yapmam lazım. Ne tavsiye edersiniz? Hangi kaynakları kullanıyorsunuz?

• BOOOOOO B kullanıcısına yanıt
    Bende ygs-3 114k oldum. Hedefim hamda ilk 10k'ya girmek çünkü obp kırık gelecek. Bu netleri yapsam 10k olur muyum?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Netlerinizi yazın hocam ona göre cevap vereyim :)

:))

Boğaziçi Tarih İçin?

• Merhaba, size yardım edemeyeceğim sanırım fakat yardım isteyeceğim. Ben 11. sınıfım, coğrafyaya hangi kaynaklardan çalıştınız anlatırsanız çok sevinirim. Sosyal netiniz çok iyi.
  • Edeb 40
    Cog 20
    tarih 30
    Coğ 2 10
    Felsf 21 ==> tahmini sıralama ts 1 11k ts 2 9500
    puan olarak ts1 355, ts2 367
    ama hocam benim yorumum seb bu netleri yap siralaman cok çok daha iyi olacaktır

• Merhaba arkadaşlar booo yardımın için tesekkur ederim bir sorum daha olacak felsefe bolumu hakkında hiçbir bilgim yok zamanımı edebiyata ayirmayi düşünüyorum mantık bolumu değil de sosyoloji ve psikoloji baksam yeterli olur mu sence?

Jilberproduct ; tarih konu anlatımı olarak fem simetriye baktım konu çalışırken zamanini alır ama herseyi ogrenmeye çalış soru cözmek zaman almiyor neredeyse sonrasindaysa iki soru bankasi ve iki deneme alabilirsin fazla gelebilir ama bir soru bankasini bir gunde cozebilirsin

Nirvana ; cografya da da fem simetri ygs lys yi oneririm fikrimce piyasadaki en kaliteli konu anlatımı soru bankasi olarak da mutlaka birey cöz diğerleri alternatifine kalmış

• razorrazor R kullanıcısına yanıt
    Din Kültürü derside var hocam ayrıca mantık dersine neden bakmıyorsunuz ki öyle çok zor bi şey değil yani en azından sosyolojiden zor değil biraz üzerinde durmanız lazım sadece :)

• P'ler q'lar falan çok uzak geliyor hiç matematiği de sevmem zaten ona benziyor ondan sanırım :) bilemedim şimdi ona Baksam mı kendimi çok geriyorum ya huyum batsın :)

Hocam vallahi mutlu ettiniz beni. Ben bu netlerin 5 bet fazlasını hedefliyordum ki hala hedefim aynı fazlasında gözüm yok hedefime yetsin yeter ama fazla mal göz çıkarmaz :)) teşekkür ederim.

• @razorrazor hocam mantık dersine de bakın bi şey kaybetmezsiniz ayrıca 1 mantık sorusu sana 2.6 puan verir ts 1 için, ts 2 için 1.5 olmasi lazım :)

@JilberProduct rica ederim hocam siz çalışın zaten gerisi olacaktır :)

Soru bankası olarak FDD aldım ama daha konu anlatımı almadım. Simetri yeter mi konu olarak? Simetrinin 2. Kitabını mı kullanıyorsunuz?

• @BOOOOOO doğru diyorsun usta o halde biraz daha abanmak ggerekiyor sonu hayırlı olur inşallah :)

@JilberProduct bir ve ikinci kitabı da kullanıyorum.bir iki ufak hata dışında gerekli olanın yuzde doksandokuzu var ki çok aşırı ayrıntıları da soru bankalarında görüp baka baka 40 ı rahat bulursun kanımca sınavda ha ''mavi kelebeklerin izinin surulmesi hangi olayı ortaya çıkarmıştır" gibi olağanustu zor sorular çıkabilir o tür seyleri de hemen hemen hiçbir kaynakta bulamıyorsun zaten :)

Sağolun bende simetri almak istiyordum ama tereddüt ediyordum :)).

Simetrinin ygs kitabı var bende yani 1. Kitapla aynı. Sadece 2. Kitabı almam yeterli olacaktır herhalde :))

• Up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.