Şimdi Ara

Boğaziçi üniversitesi düşünenlere yardımcı olabilirim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
20
Favori
18.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ben ekonomiyi seviyorum.Lisede millet doktorlara,icat yapan adamlara özenirdi ben cnbce deki adamlara :) (hatta aramızda kalsın bu benim ikinci senem iktisat için burslu tıpı bıraktım/sayısal çıkışlıyımda)
  • mohan55 M kullanıcısına yanıt
    Helal olsun hocam iyi cesaretmiş sendeki
  • Okulun yemekhanesi neden beğenmediniz ya? :) Ben şahsen başarılı buluyorum,diğer üniversitelerin yemekhanelerinden aldığım duyumlar sayesinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azıcık ego azıcıkta kafa var bende biliyon mu ;)
  • ösymagduru Ö kullanıcısına yanıt
    Birkaç tane istisna hariç hepsi ingilizce.
    Edebiyatta ise birkaç tanesi ingilizce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukagjini -- 4 Temmuz 2015; 11:08:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisarock13 kullanıcısına yanıt
    Fiyatı uygun da çorbaları çok kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukagjini -- 4 Temmuz 2015; 11:10:01 >
  • TRiGo97 T kullanıcısına yanıt
    Yeni yurt da açıldı, şehirdışından, İstanbl'un uzak ilçelerinden gelen herkes kalabilir.
    Burada kalmak zorunlu değil, Bebek'te özel yurda yerleşirsen kuzey kampüste okursun hazırlığı.

• Endüstri mühendisliği nasıl hocam boğaziçinin?

• dukagjini D kullanıcısına yanıt
    O kadar olur hocam. Diğer üniversitelerdeki arkadaşlarım, bırak yemek yemeyi, yemekhaneye giremiyoruz diyor,hem kalabalıklık hem hijyen açısından :)

• Ben hazırlığı araştırıyordum 4 programmış , 4. programda olanlara da haftada 4 gün ders varmış .Diğer kurlara 5günmüş.Şimdi program 4'teki tatil olan 3gün cuma,cmt,pazar mı yoksa nasıl oluyor?
  • şimdi hazırlık okulu Kilyos'ta . Mesela biz okuldan bir kulübe üye olursak Güney Kampüse vs. falan gitmemiz gerekecek ya . Yakın mı peki aradaki mesafe ?

Bir de spor salonu var mı üniversitenin ?
  • HAZIRLIK HANGİ KAMPÜSTE ? GÜNEY Mİ KUZEY Mİ SARITEPE Mİ ??
  • Bu bebekte dediğiniz özel yurdun özellikleri ve fiyatları nasıl?
    Bir de okulla arası uzak mı istanbula yabancıyım da :B

• Kilyos'un kütüphanesi nasıl, kapsamlı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunsemree01

Ben hazırlığı araştırıyordum 4 programmış , 4. programda olanlara da haftada 4 gün ders varmış .Diğer kurlara 5günmüş.Şimdi program 4'teki tatil olan 3gün cuma,cmt,pazar mı yoksa nasıl oluyor?

Evet dediğin gibi cuma cumartesi ve pazar tatil.

• quote:

şimdi hazırlık okulu Kilyos'ta . Mesela biz okuldan bir kulübe üye olursak Güney Kampüse vs. falan gitmemiz gerekecek ya . Yakın mı peki aradaki mesafe ?

Bir de spor salonu var mı üniversitenin ?

Aradaki mesafe tam bir saat diyebilirim. Kilyos'tan kampüsün içinden otobüse binersin, bir saat sonra güney kampüsün kapısının önünde inersin. Yol uzun anlayacağın.

Kilyos'ta spor salonu var. Hem de ne spor salonu,açıkçası kilyos kampüsünün en sevdiğim yeri :)

• barisarock13 kullanıcısına yanıt
    yol uzunmuş ya:S ama spor salonu konusunda heyecanladırdın merak ettim =DD
  • Kilyos ile Beşiktaş arasındaki uzaklık nedir ? Öğrenci mekanı yeterince var mı? Çevrede bar falan da var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunsemree01 -- 4 Temmuz 2015; 19:30:00 >
  • okula asosyal olarak gelen herkes sosyal mi oluyor. sosyal teşvik mi var okulda? Herkes boğaziçi üniversitesinin sosyal ortamından bahsediyor. Biraz açar mısın rica etsem ?
  • quote:

yol uzunmuş ya:S ama spor salonu konusunda heyecanladırdın merak ettim =DD

Spor salonu gerçekten muhteşem hocam,her şey çok düzenli. Anlarsın beni gittiğinde :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.