Bildirim
Boğaziçi Üniversitesi Konferans Salonu'nda pkk'nın kuruluş yıl dönümü kutlanıyor
Şarjlı Araç Süpürgesi Ev-ofis-araba Kullanımı Çok Fonksiyonlu Emiş Gücü 8500pa - Üfleme - Lt-117 Neo : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DD5N1TRN
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Peki mesele nedir ? Bunlara imkan verenler kimse onlara sormanız gerekmiyor mu ?
https://www.youtube.com/watch?v=hfGBqZB4vkM -
-
Bu ne rezilliktir nerde polis ? Nerde Rektör ? ne mok yiyor devlet ? Tutuklayıp infaz et işte terör örgütüne yardım yataklıktan !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim anlamadığım bu üniversite, sıralaması ilk 1000-2000 civarı olan öğrencileri almıyor muydu ? En azından benim zamanımda öyleydi
Hala öyleyse kesinlikle doğuda kopya çekiliyor,sınava başkaları sokuluyor vs başka açıklaması yok çünkü .Bu maymunlarda o zeka ne arasın -
MİT de kayıtları var hepsinin takmayın kafaya devletde önemli yere asla gelemezler devletde işe bile sokmazlar bunları . -
Okullarda bir çok öğretim görevlisi malum HAİN -
quote:
Orijinalden alıntı: Gin And Juice
Benim anlamadığım bu üniversite, sıralaması ilk 1000-2000 civarı olan öğrencileri almıyor muydu ? En azından benim zamanımda öyleydi
Hala öyleyse kesinlikle doğuda kopya çekiliyor,sınava başkaları sokuluyor vs başka açıklaması yok çünkü .Bu maymunlarda o zeka ne arasın
çoğunun beyni yıkanıyor çoğuda zaten sarıtepe kampüsünde sex alemine giriyor kuzey güney kampüslerde malum çok zeki insanlar sanmayın çoğunun insanlığı yok -
Sadece şunu düşünün.ABD'de Harvard üniversitesinde bir grup terörist sempatizanı El Kaide'nin kuruluş yıldönümünü kutluyor.Biraz düşünün ne olur sizce? Böyle bir rezalet yok cidden...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 28 Kasım 2015; 21:31:02 > -
Şimdi şu üniversitenin rektörü görevden alınsa ertesi gün birileri bir yerlerde toplanır,bilime neşter atıldıııııı,hökümet bilime engel oluyoooooorrrrrrrr diye ağlar sanki tek uğraşları bilimmiş gibi.Ama onları takan var mı artık?Elbette yok.En kısa zamanda o üniversitede terör destekçileri ve yardakçalarının bertaraf edilmesi dileğiyle... -
Hepsinin toplatılıp infaz edilmesi gerekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkurt02 -- 28 Kasım 2015; 22:49:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: erkurt02
Hepsinin toplatılıp infaz edilmesi gerekiyor
+1
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Videoyu izlemedim ama örgütlü hareket ettikleri için mi bu kadar ses getiriyorlar? Yoksa cidden kalabalık mı böyle üniversitelerde pkk sempatizanları?
Rektörler sanki düşmanlarmış gibi ülkücülerle uğraşmaya devam etsin, bu vatan hainleri buralarda cirit artarken. Ülkücüler olmasa üniversitelerimizin hali ne olurdu kim bilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X