Şimdi Ara

Boğaziçi - Yönetim Bilişim Sistemleri(MIS) - ANA KONU (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
41
Favori
108.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, uluslararası ticaret MİS çapı toplam 1 kişi alıyor dostum İktisat, işletme bölümleriyle yan dal yapabiliyorsun fakat çap yapamıyorsun. Uluslararası Ticaret işletme ve ekonomi disiplinlerini birleştiren multidisipliner bir bölüm.
    Mis ile Ticaret in ilk 2 senesi birbirine çok benzer daha sonra ayrılıyor.

3.sene başından itibaren Lojistik, Avrupa birliği hukuku, Uluslararası Pazarlama, Vergilendirme, Uluslararası Finans sistemleri ve kurumları , İnsan Kaynakları yönetimi, Uluslararası ilişkiler, Uluslararası Satış Yönetimi, E-ticaret, Girişimcilik ve iş tasarımı derslerini Uluslararası Ticaret okuyanlar alır.

YBS okuyanlar da Sistem analiz ve tasarım, Veri madenciliği, İşletme Uygulaması Geliştirme, İşletmelerde Karar Destek Sistemleri, Tedarik Zinciri Yönetimi, Kurumsal Bilgi Sistemleri derslerini alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: bounUT

Merhaba, uluslararası ticaret MİS çapı toplam 1 kişi alıyor dostum İktisat, işletme bölümleriyle yan dal yapabiliyorsun fakat çap yapamıyorsun. Uluslararası Ticaret işletme ve ekonomi disiplinlerini birleştiren multidisipliner bir bölüm.
    Mis ile Ticaret in ilk 2 senesi birbirine çok benzer daha sonra ayrılıyor.

3.sene başından itibaren Lojistik, Avrupa birliği hukuku, Uluslararası Pazarlama, Vergilendirme, Uluslararası Finans sistemleri ve kurumları , İnsan Kaynakları yönetimi, Uluslararası ilişkiler, Uluslararası Satış Yönetimi, E-ticaret, Girişimcilik ve iş tasarımı derslerini Uluslararası Ticaret okuyanlar alır.

YBS okuyanlar da Sistem analiz ve tasarım, Veri madenciliği, İşletme Uygulaması Geliştirme, İşletmelerde Karar Destek Sistemleri, Tedarik Zinciri Yönetimi, Kurumsal Bilgi Sistemleri derslerini alır.

Cevabınız için teşekkür ederim (:

• Yandal imkani var mi ? Hangi bolumlerle yapabiliyoruz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pony Hunter

Yandal imkani var mi ? Hangi bolumlerle yapabiliyoruz ?
    Yan dal galiba yapılıyor her bölümle ama diploma almıyorsun sertifika gibi bir şey, yine de emin değilim bu konuda

• iDenis kullanıcısına yanıt
    sitede biraz garip. belli ana dersleri alıyorsunuz galiba sadece.
  • yatay geçişde yks ne kadar etkiliyor sitede göremedim.
    şu blog sahibi kendisinden istenmediğini söylemiş zamanındahttp://bahadirefeoglu.com/bogazici-universitesine-yatay-gecis/
    Hocam bende odtü iktisat ve bou mıs arasındayım . Hiçbir türlü yazılım bilgim yok ama işletmeye yakınım.

• Merhaba, öncelikle konu sahibine başlığından dolayı çok teşekkür ederim. Tüm yazılanları baştan sona okudum aklımdaki her sorunun cevabını aldım ve kendimden çok daha emin, bölümü çok daha severek tercih listemin 1. sırasına Boun Mis yazdım. Bilgili içeriğinizin çok faydasını gördüğüm için naçizhane teşekkürlerimi iletmek istedim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Caglamcaylak

Merhaba, öncelikle konu sahibine başlığından dolayı çok teşekkür ederim. Tüm yazılanları baştan sona okudum aklımdaki her sorunun cevabını aldım ve kendimden çok daha emin, bölümü çok daha severek tercih listemin 1. sırasına Boun Mis yazdım. Bilgili içeriğinizin çok faydasını gördüğüm için naçizhane teşekkürlerimi iletmek istedim:)
    Rica ederim. Umarım hayatın için doğru adımdır

• Arkadaşlar herkese hayırlı olsun şimdiden. Son birkaç gün mesajlara cevap veremedim çok yoğundum. Elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalıştım. Tebrikler herkese ve geçmiş olsun.

• 3882 ile boun ve GSÜ işletme iktisat Uluslararası ilişkiler sonrasına mis yazdım.Hayırlısı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk tercihime Boğaziçi YBS ikinci tercihime Boğaziçi U.Ticaret üçüncüsüne İTÜ Ekonomi yazdım,hayırlısı olsun :D
  • Sıralaman kaçtı

• Üstte gördüm

• quote:

Sıralaman kaçtı
    Benim dört bin küsürdü tam sayıyı unuttum

7300 benim. Belki sonuncu girerim

• quote:

7300 benim. Belki sonuncu girerim
    Benim bu sene değil ama hocam 3. Sınıfa geçtim ben zaten

Yok yok biliyorum :)

Yok yok biliyorum

• merhaba sıralamam 2323 gelir mi bilmiyorum yazılıma baslamak istiyorum nerden baslamalıyım ileride mis okurken işime yarayacak bir yazılım dili öğrenmek istiyorum öneriniz nedir hocam ?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.