Bildirim
BOĞAZİÇİNDE TURİZM BİLE OKUNUR MU ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
En azindan alaninda en iyi olacan.okunur tabiki de.Bogaziçinde temizlikçi bile olurum.düşünsene havayi. en iyi temizlikçisin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dostum internetten araştır linkendin falan oradan hatta ciddi isen instagramdan bile bulabilirsin o bölümde okumuş taglara yazıp
burada 17 18 yaşında (ben de bu yaşlardayım) insanlar yardımcı olamaz
çöp der geçerler -
hocam ciddi bişi soruyoz -
quote:
Orijinalden alıntı: sebastian2121
En azindan alaninda en iyi olacan.okunur tabiki de.Bogaziçinde temizlikçi bile olurum.düşünsene havayi. en iyi temizlikçisin.
hocam siz mal mısınız? -
kardeş internetten baktımda net bişi bulamadım.Herkes fikrini söylemiş ama okuyan ve mezun tanıdıgı olan yok varsa da iyi anlatamamış.Gerçekten merak ediyorum herkes boğaziçi muhendislik işletme psikolojı gvs. bolumlerı ıstıyo ama hiç turizm dıyen gormedım çok mu kötü acaba bölüm. -
Hocam ciddi olmayi severim ciddi olan insanlarada aşiigimdir şimdi bu ayri mesele.dostum okumak istiyorsan oku turizm ölmez seneye ruslar tekrardan sicak denizlere yani antalyalara akar ve meslek yine canlanir sen 4 seneye bitirecegini düşünürsek turiz patlama yapar ve önü açik olur.bundanda faydalanirsin.ayrica bogaziçinde okumakta bir avantaj(yardimci olamadiysam özür bence bilene sor burdakiler sana cevap vrremez )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebastian2121 -- 8 Mayıs 2016; 17:22:09 >
Ufff hocam yaww siz de ciddiye alin hemen ve mal damgasi vurun.
babanın oteli varsa git oku -
bi boğaziçinde okuyan gelse iyi olurdu -
olmasa ne olur ki? -
Aynen bide turizm olsa süper olur
up beni aydınlatsın bilen biri lütfen -
cem yilmaz olursun
ben çok düşündüm.Okuyan arkadaşlarımın hepsi çıkınca ne olacağını bilmiyor.Tanıtım videolarını izle.berbat sunumlar.
Boğaziçi bile değil sanki.
bilmiyorum beni pek çekmedi ki bilen bilir ben Boğaziçi sevdalısı bir insanım.İlgi alanına göre. -
aynen bende boğaziçi sevdalısıyım.Valla düşündüm kardeş ama galiba bölüm çok iyi değil.Felsefe de düşündüm aslında nasıldır acaba felsefe -
Felsefe hocalari efsanedir Bogazici'nin.Ama felsefe olarak hayatta karsiligi cok az mesleki anlamda.Yoksa bolum efsane.
anladym hocam.Ya su bogazycyny harbi cok ystyyorum -
uppp -
Boğaziçi felsefe bence okunur .
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
hocam siz mal mısınız?
|
Benzer içerikler
- apotemi fonksiyonlar zor mu
- yaşlı bakımı okuyanların yorumları
- karbonhidratlar düzenleyici midir
- mezuna kalmak ne kaybettirir
- cocuguna deloday kullananlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X