Şimdi Ara

Boğaziçine Gidenler Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boğaziçi Ee. Müh. kazandım. Ama ilk yüzde değilim dolayısıyla hazırlığı kilyosta okumak zorundayım. Lakin bazı arkadaşlarım kilyosta kesinlikle okuma,, yeri çok kötü tarzından şeyler söylediler. Siz ne diyorsunuz ? Eğer ilk sene özel yurtta kalacak olursam kuzey kampüste hazırlık okuma şansım olabiliyor. Bunun için önerebileceğiniz yurtlar var mıdır ? Bi yardım edin, rahatlatın beni

• Kilyos yurduna gidenler genelde memnun diye biliyorum. Kendi plaji falan varmis. Bir de sadece hazirliklar olucak sonucta, kaynasmak icin birebir.
    Sen ne olumsuz yorum aldin?

Edit: sadece sehirden uzak ama gunde 4-5 defa servis kalkiyo diye biliyorum besiktasa falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ales90 -- 27 Temmuz 2013; 0:00:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: idk18

Kilyos yurduna gidenler genelde memnun diye biliyorum. Kendi plaji falan varmis. Bir de sadece hazirliklar olucak sonucta, kaynasmak icin birebir.
    Sen ne olumsuz yorum aldin?

Edit: sadece sehirden uzak ama gunde 4-5 defa servis kalkiyo diye biliyorum besiktasa falan.

Eğer sadece orda kalınacaksa tamam güzel ama istanbula gidiş geliş çok zormuş. Sonuçta taaa bi ucu. Bu sebeple biraz tedirgin oldum

Edit: Servis ücretli mi, kendi servisi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneserk -- 27 Temmuz 2013; 0:04:27 >
  • @eneserk @idk18 75 dk'da bir falan kilyosta hisarüstüne otobüs kalkar, iett normal akbil basılır kilyos çok kötü bir yer değil. ortamına uyum sağlarsanız güzel bir yer, genel itibariyle sizi açan insanlar olmazsa çareniz kulüpler olur kulüpler güneyde olduğu için gidiş geliş sıkıntı oluyor. 2 kampüs arası 45-50 dk, trafiğe takılırsanız 90 dkya çıkar ama çok trafik olmaz. yollar kapanırsa mahsur kalırsınız kışın ve fena rüzgar olur. takılacak 2 cafe var biri lazy hall binanın içinde ki gördüğüm en başarısız işletmelerden biri fiyat/performans yerlerde geziyor. tırmata var meyhane/bar/pub/disco o an ihtiyaç neyse o oluyor mekan talebe göre arz var içkiler ucuz ama 2-3 gitmeden sonra bayabilir burası da.

hazırlıkta beginner olmazsanız çok boş vaktiniz olacak güney kampüs gibi bir nimet varken kilyosta 1 sene geçirmek bence kötü bir opsiyon ama öyle çok kötü bir şey değil dediğim gibi ne aradığınıza bağlı çok da sevebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzoba -- 27 Temmuz 2013; 0:12:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tzoba

@eneserk @idk18 75 dk'da bir falan kilyosta hisarüstüne otobüs kalkar, iett normal akbil basılır kilyos çok kötü bir yer değil. ortamına uyum sağlarsanız güzel bir yer, genel itibariyle sizi açan insanlar olmazsa çareniz kulüpler olur kulüpler güneyde olduğu için gidiş geliş sıkıntı oluyor. 2 kampüs arası 45-50 dk, trafiğe takılırsanız 90 dkya çıkar ama çok trafik olmaz. yollar kapanırsa mahsur kalırsınız kışın ve fena rüzgar olur. takılacak 2 cafe var biri lazy hall binanın içinde ki gördüğüm en başarısız işletmelerden biri fiyat/performans yerlerde geziyor. tırmata var meyhane/bar/pub/disco o an ihtiyaç neyse o oluyor mekan talebe göre arz var içkiler ucuz ama 2-3 gitmeden sonra bayabilir burası da.

hazırlıkta beginner olmazsanız çok boş vaktiniz olacak güney kampüs gibi bir nimet varken kilyosta 1 sene geçirmek bence kötü bir opsiyon ama öyle çok kötü bir şey değil dediğim gibi ne aradığınıza bağlı çok da sevebilirsiniz.

Şuradan buldum saatlerini :http://www.ogrencidekanligi.boun.edu.tr/kilyosservisleri.html

Peki kilyosta kalmak istemezsem kalabileceğim özel yurt imkanları filan var mı biliyor musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eneserk

quote:

@eneserk @idk18 75 dk'da bir falan kilyosta hisarüstüne otobüs kalkar, iett normal akbil basılır kilyos çok kötü bir yer değil. ortamına uyum sağlarsanız güzel bir yer, genel itibariyle sizi açan insanlar olmazsa çareniz kulüpler olur kulüpler güneyde olduğu için gidiş geliş sıkıntı oluyor. 2 kampüs arası 45-50 dk, trafiğe takılırsanız 90 dkya çıkar ama çok trafik olmaz. yollar kapanırsa mahsur kalırsınız kışın ve fena rüzgar olur. takılacak 2 cafe var biri lazy hall binanın içinde ki gördüğüm en başarısız işletmelerden biri fiyat/performans yerlerde geziyor. tırmata var meyhane/bar/pub/disco o an ihtiyaç neyse o oluyor mekan talebe göre arz var içkiler ucuz ama 2-3 gitmeden sonra bayabilir burası da.

Şuradan buldum saatlerini :http://www.ogrencidekanligi.boun.edu.tr/kilyosservisleri.html

Peki kilyosta kalmak istemezsem kalabileceğim özel yurt imkanları filan var mı biliyor musunuz ?

kayda gideceğin gün cemaatçiler olur etrafta, cemaatçiler ilk yıl kendi yurtlarında ücretsiz kalmayı teklif ederler kabul edersen onların yurtlarında kalırsın benim etrafımdan öyle bir tercihte bulunan olmadığı için yurt hakkında bilgi sahibi değilim fakat yurtlar karma olduğu için ve öyle bi ortamda kızlarla erkeklerin birbirlerine sarmaktan başka bir meşgale bulamayacaklarını düşündükleri için cemaatçiler pek tasvip etmez kilyosu. talebelerini güneye yönlendirirler. ilim yayma cemiyetinin yurdu vardı sanırım pek sıkı değilmiş orasının da tanıtımı olur ilk gün. onun dışında evler hisarüstünde berbattır rutubetten ölmüş yokuşun aşağısında yüzüne bakmayacağın evleri 1200 e 1500e kiralarlar. öteki seçenek de superdorm ki aylık 1k tl falan bence çok lüzumsuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eneserk

quote:

kayda gideceğin gün cemaatçiler olur etrafta, cemaatçiler ilk yıl kendi yurtlarında ücretsiz kalmayı teklif ederler kabul edersen onların yurtlarında kalırsın benim etrafımdan öyle bir tercihte bulunan olmadığı için yurt hakkında bilgi sahibi değilim fakat yurtlar karma olduğu için ve öyle bi ortamda kızlarla erkeklerin birbirlerine sarmaktan başka bir meşgale bulamayacaklarını düşündükleri için cemaatçiler pek tasvip etmez kilyosu. talebelerini güneye yönlendirirler. ilim yayma cemiyetinin yurdu vardı sanırım pek sıkı değilmiş orasının da tanıtımı olur ilk gün. onun dışında evler hisarüstünde berbattır rutubetten ölmüş yokuşun aşağısında yüzüne bakmayacağın evleri 1200 e 1500e kiralarlar. öteki seçenek de superdorm ki aylık 1k tl falan bence çok lüzumsuz

Mecbur kilyosta kalacağım sanırım. Neyse Çok teşekkür ederim bilgiler ve ilginiz için :)

• Yeni bi alternatif buldum,, Beşiktaş'taki abdi İpekçi KYK yurdu nasıl bi seçenek olur sizce? Hiç bildiğiniz orada kalan var mı? Önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.