Normalde hiç niyetimde yoktu. Açıktan okuyorum, bölümü 3 yılda bitirmeliyim ve ortalamamın düşmemesi lazım. Bir de Erasmusa gidersem KYK yurdum iptal olur. Yani hiç akıl karı değildi. yütüdeki herkes kafayı Erasmus ve WAT ile bozmuş. Bu da beni sinir etti. Madem Erasmus istiyorsunuz, ben de sizin Erasmusa girmenize engel olayım da görün dedim ve başvurumu yaptım. Asıl amacım başkalarının hakkına girip en az 1 yütülünün Erasmusa gitmesini engellemek iken başvuru yaparken fikrim değişti. Çünkü yaz Erasmusu diye bir şey varmış. Bu da benim işime gelecek bir şey. Ayrıca sadece öğrenim için değil, staj için de gidilebiliyormuş. Staj için de öğrenimdekinden daha fazla üniversite ile anlaşılmış. Bu üniversiteler arasında havasına suyuna taşına toprağına kurban olduğum ülkeden bile üniversite var. Ben de o ülkeden bir üniversite seçtim. Yazın boş boş oturmak yerine Erasmus stajı yapmak daha mantıklı. Tabi Erasmus çıkarsa. |
SIRF YTÜLÜLER GİTMESİN DİYE ERASMUSA BAŞVURDUM
-
-
Bazlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kyk yurdun iptal olmuyor sadece donduruyorsun, döndüğün zaman devam ediyorsun. Staj işi daha zor staj bulup belgeleyip sunman gerek ekstra puan alıyorsun o şekilde.
+Olarak şunu söyleyeyim. Kimsenin erasmus hakkını elinden almış olmuyorsun. Erasmusta tercih yapmazsan otomatikmen senin arkandakine geçiyor hak. Hibe kazanmış olsan bile. Bilmiyorsun hiçbir şey boş boş konuşuyorsun yine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YTÜ Ehm -- 2 Aralık 2024; 15:36:12 > -
Birisi bana yurdun iptal olur demişti, oradan aklımda kaldı. Bilgilendirme için teşekkürler.
Stajın daha zor olduğunu herkes söylüyor. Sırf bu yüzden istiyorum zaten.
Aslında Erasmusa başvurup ta tercih yapmazsam başkasının hakkını elinden almadığımı az çok tahmin ediyordum zaten. Yani başvurmadan önceki niyetim de Erasmus hibesi çıksaydı gitmekti. Ama niyetsiz bir şekilde gidecektim.
Erasmus hakkında pek bir şey bilmediğim doğru. Çünkü daha bugün başvurdum. Yavaş yavaş öğreniyorum bir şeyler.
-
Erasmus yasaklanmalı
Neden
Dînî ve ahlâkî değerlerimizi geliştiren, kültürel zenginlik kazandıran Farabî ve Mevlânâ gibi değişim programları kaldırılınca mecbur Erasmus denen kâfir îcâdına kaldık.
-
Müslüman gençlerimize kötü örnek olan bu deyyus icadı erasmus bir an önce durdurulmalıdır. Öğrenciler gideceklerse Müslüman bir ülkede, dînî ve ahlakî kurallara uygun olarak etkinlik göstermelidirler
Kardesim erasmus ile yurtdışında tanışacağın gayrimüslimleri, İslam ile şereflendir, dinimizi yay. Senden bunu bekliyoruz
olm yeter dinimizle dalga geçip durmayın.
-
Dalga geçmiyoruz. Biz ciddiyiz
Dinimiz derken? Hani Arap mitolojileriydi bunlar?
-
Şeriat gelince elimde kılıç kafir avlayacağım
Bilkent Ctis Mücahitleri?
Ctis'tekilerin %69.31'i zındık/münafık.
-
O zaman cihat başlasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X