Şimdi Ara

Ege Tıptan İtü Uçağa yardım edin dostlar :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 021de 3.8k yapmıştım mühendislik istiypdum ama bi gazla ege tıp yazdım 1 sene sınıfta kaldım hiç çalışmamıştım şimdi sınıfı geçtim ama dersler sıkıcı geliyor ve ilgimi çekmiyor itü uçağa geçmeyi düşünüyorum ama annem 2 sene geriden başlicaksın işsiz kalcaksın sonra falan diyor sizce bu 1 senemi de heba edip asıl isteğim mühendisliğe geçmeli miyim? matematik ve fiziğin mekanik kısmıyla uğraşmayı seviyorum başka bölüm öneriniz var mı? Lütfen yardımcı olun kendimi çok başarısız hissediyorum sanırım yanlış yerdeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha erken mezun olacaksın bence böyle düşün

• ya öyle tabi ama diğer mühendislere göre geç mezun olmuş olucam 2 senedir mat fizik görmedim onlar da körelmiş midir diye korkuyorum

• itüden de işsiz kalmazsın bence

• up 2 yıl geriden mühe başlamak kafamı çok karıştırıyor bi de 2 senedir mat fizik görmediğim için zorluk çeker miyim lütfen yorum 15inde kapanıyo yatay geçiş

• up :(

• 2 yıldan hiçbir şey kaybetmezsin. Sevmiyorsan zorlama bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up

• Ilk yillar zor ve sıkıcı oluyor hocam ama illede gidecegim diyorsan git ama 1 yil ingilizce hazirlikda alacaksin gecemezsen hazırlığı. Ek madde 1 ile gecis yapabiliyorsun ayrica o siralamaya odtu aerospace de tutuyor onu da yazin.

• abi 3k yapmissin issizlik diyorsun simdi kendini gelistirmeye bakar itu is garantili mi cart curt diyecekler de akil var mantik var sen nasil issiz kalican

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam saçmalamayın 23-24'de bile başlayanlar var top ünilere, sen yeter ki okurken dil öğren, staj kovala kimsenin tutup da yaşına bakacağını sanmıyorum çoğu kişi böyle söylüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.