Şimdi Ara

(BOĞULUYOR VE GÖMÜLÜYORUZ) BÜYÜK TUFAN İÇİN ÖN HAZIRLIK YAPILDI VE YAPILIYOR. ! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
21
Favori
73.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
412 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nallart olduğu müddetçe Ak Parti iktidarı garanti.
    Bu iktidarın sembol isimlerinden birisin sen Nallart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nallart havadan zerre anlamıyorsun, ancak burada insanları kandır. Hiçbir model istanbul a kar vermıyor. Sıcaklık yeterlı degıl.

• 3 gün sonra Azor çamura yatti iskandinav yükseği baskıladı izlanda da ab oluştu soğuklar avrupaya kaçtı falan deme bak külahlari degisiriz diyeceğim ama donumuza kadar aldı bu devlet değişecek bir şey kalmadı.

Yağarsa ne ala yağmazsa da sana Nah.hard diyelim.

• Bu kış hiç yazmayacaksın sandım. Bu konuyu takip etmek süper
  • Bulgur, mercimek kuru fasulya stoklamaya gidiyorum fırındanda ekmek alacağım.

• Bu işin eğitimini almayanlara detay anlatmak nedir? Modelleri kim n'apsın yağacak , yağmayacak ... bitti . Gerisi fazlalık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Nallart havadan zerre anlamıyorsun, ancak burada insanları kandır. Hiçbir model istanbul a kar vermıyor. Sıcaklık yeterlı degıl.
    Umut taciri arkadaş. İhtiyaç analizi yapıp ona göre ürün sürüyor piyasaya.
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Ben amatör olarak havayla ılgılenıyorum. İstanbul a kar fılan yğmayacak. Belki sulu kar olur en fazla o kadar. Soğuma yetersiz cunku.

• Hocam sana kalp krizi geçirdi vefat etti demişlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Ben amatör olarak havayla ılgılenıyorum. İstanbul a kar fılan yğmayacak. Belki sulu kar olur en fazla o kadar. Soğuma yetersiz cunku.
    Ctesi pazar sulu gösteriyor evet, metoicel den bakıyorum ben de, öyle büyük bir kar yağışı yok şu an. Ocak sonu gibi hava forum üyeleri diyorlar ama onu da bilemiyorum. Onlarda 2 gün kalaya kadar modeller çıksın bekleyelim diyip duran tipler, o kdr beklesem bende söylerim kar yağacak diye.
  • Gatetrans kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam.

• eheheheheheheheehehehehehehehehhehehehehehehehehehheheheheheheheheheheheheheehheehehheehhehehehehehehehehehehehhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeehhhhhehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe
  • Umut taciri falan diyorlar abi gel de kafayı yeme. Herkes baksın işte eğlencesine ne zararı var şu adamcağızın size. Gerçi trollerde bu konunun maskotu oldu.
  • Başta şöyle başlasan daha iyidi reiz öldü falan dendi UZUN ZAMANDIR YOKTUM BİRİ DEMİŞ ÖLDÜ ŞİMDİ DE YAZSINLAR KRAL GERİ DÖNDÜ Gozdzillanin memleketinden selâmlar.

• hava durumu sitesi accuweather'a çok güvenirim hiç yanıltmadı İZMİRde.

31 aralık ve ocakta -1 -2 dereceler olacak diye gösteriyor izmirde, 2 gün önce 20c-9c sıcaklık vardı.

İzmir bu kadar soğursa Godzilla da gelir King kong da gelir
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    yok hocam ilk defa duydum o yayını
  • Üff her sene ayni muhabbet

• Rezzz... Nallart reyiz öte taraftan mı yazıyorsun, öldün çık dedilerdi senin için...:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğlence başladı. (BOĞULUYOR VE GÖMÜLÜYORUZ) BÜYÜK TUFAN İÇİN ÖN HAZIRLIK YAPILDI VE YAPILIYOR. !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihkutay -- 25 Aralık 2019; 18:20:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 9 il için yoğun kar yağışı uyarısı, darısı Marmara'nın, Ege'nin başına

CNN Türk
    9 il için yoğun kar yağışı uyarısı
    https://www.cnnturk.com/turkiye/9-il-icin-yogun-kar-yagisi-uyarisi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.