Şimdi Ara

(BOĞULUYOR VE GÖMÜLÜYORUZ) BÜYÜK TUFAN İÇİN ÖN HAZIRLIK YAPILDI VE YAPILIYOR. ! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
464
Cevap
21
Favori
73.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
412 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ümraniye'den bildiriyorum: Dolu yağıyor!
  • Muhtemelen bu gece İstanbul'un bir çok kesimi hasretlik bir KAR GÖRECEK. AMA UCUNDAN GÖSTERİP GİDECEK DEĞERLİ KARDEŞLERİM. YENİ SİSTEMLERİ İPUCUSU NİTELİĞİNDE. ÇOK ÖZLEYENLER PENECERE BAŞINDA GECE 3 E KADAR ARASIRA BAKABİLİR. AMA AVRUPA YAKASI SAHİL KESİMİ BAKMASIN BOŞUNA BEYLİKDÜZÜ DIŞINDA. VE ANADOLU YAKASI SAHİL KESİMİ DE YANİ ŞEKİLDE. GERİYE KALAN BÖLGELERDEKI KAR MASUGU KARDEŞLERİM BU HASRETLİK KAR İCİN GECE 3 E KADAR PENCERELERE BAŞVURABİLİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nallart -- 1 Ocak 2020; 22:26:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nallart N kullanıcısına yanıt
    Yağarsa bizimdir yapmazsa zaten bizim hiç olmamıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene hiç bir cacık olmaz, boşa heyecan yaratıyorsun. Modellerden bile paint usulü bakınca bile üstümüz hep sarı yeşil. Yağarsa 5-6 gün sonra 2 gün az bir şey yağar sonra dağılırız.

• hiç kar olmadığı için nallartın konuları da nal topluyor son 2-3 senedir

ah ah ilk nallartın ünlü olduğu sene iyi yağmıştı be. buralar çoşuyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

hiç kar olmadığı için nallartın konuları da nal topluyor son 2-3 senedir

ah ah ilk nallartın ünlü olduğu sene iyi yağmıştı be. buralar çoşuyordu
    DEĞERLI HOCAM EVET ÇOK GÜZEL GUNLERDI. O MUHABBETİ BENDE ÇOK ÖZLÜYORUM. ÖYLE ADAM AKILLI SİSTEMLERİ BENDE ÖZLÜYORUM. İNŞALLAH BU SENE ÖYLE CILDIRTACAK, TAKİP EDİLMEYE DEGECEK BİR SİSTEM GELİR. BU SİSTEMLE KIŞI HATIRLADIK. İNŞALLAH DEVAMI GELİR

KAR GÖREMEMEKTEN ÇILDIRACAĞIM ARTIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nallart -- 2 Ocak 2020; 0:53:3 >
  • Reis bu sefer tutturamıyor beklenen gelmek bilmiyor. Oof of

• quote:

Orijinalden alıntı: nallart

DEĞERLI HOCAM EVET ÇOK GÜZEL GUNLERDI. O MUHABBETİ BENDE ÇOK ÖZLÜYORUM. ÖYLE ADAM AKILLI SİSTEMLERİ BENDE ÖZLÜYORUM. İNŞALLAH BU SENE ÖYLE CILDIRTACAK, TAKİP EDİLMEYE DEGECEK BİR SİSTEM GELİR. BU SİSTEMLE KIŞI HATIRLADIK. İNŞALLAH DEVAMI GELİR

KAR GÖREMEMEKTEN ÇILDIRACAĞIM ARTIK

Alıntıları Göster
    Biz kar maşukları da güleceğiz bir gün, inanıyorum ben hala

• Update var mı?

• SON YAPILAN GÜNCELLEMELER İLE 6 OCAK 9 OCAK ARASI KAR ALMA İMKANIMIZ VAR DEĞERLİ KARDEŞLERİM. YARIN AKSAMA KADAR Kİ GÜNCELLEMELER ÇOK ÖNEMLİ

• sinerji oluşturalım yüklenin ❄️🌨️

• quote:

Orijinalden alıntı: nallart

SON YAPILAN GÜNCELLEMELER İLE 6 OCAK 9 OCAK ARASI KAR ALMA İMKANIMIZ VAR DEĞERLİ KARDEŞLERİM. YARIN AKSAMA KADAR Kİ GÜNCELLEMELER ÇOK ÖNEMLİ
    Bugün ki güncellemelerinizi bekliyoruz.
  • 6-7 ocak sistemide patlamış.Geriye ocak sonu kaldı o da patlarsa kış biter gibi marmara için...
  • Her sene aynı muhabbet..

• Sulu kar dışında hiçbir şey yağmayacak dedim ve oldu. Ümraniye'ye sulu kar yağdı.
    Önümüzdeki sistem bu sistemin 1 derece düşük versiyonu olacak. Yani bu sistemden farkı yok demeyi geçtim bundan da etkisiz olacak. Kayda değer bir şeyler olacağı zaman emin ol forumda ben konu açacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 4 Ocak 2020; 3:2:49 >
  • bu sene tadı yok
  • bakalım ankarada kar olacak mı bu sene
  • Konularla geçen sene olduğu gibi ilgilenmiyor, açıklama yok, sistem girdi çıktıları yok, kısaca hiç birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HkanK03 -- 4 Ocak 2020; 17:33:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

6-7 ocak sistemide patlamış.Geriye ocak sonu kaldı o da patlarsa kış biter gibi marmara için...
    Beni asıl korkutan; kuraklığın sonu susuzluk! Kar yağmıyor, yağmur da az; yazın susuz kalırız.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.