Şimdi Ara

Boingo Installer ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. notebook'umu alalı 1 ay kadar oldu, bilgisayarı ilk kurduğumda masaüstünde diğer programlarla beraber Boingo Installer diye bişey daha vardı. diğerlerinin ne olduğunu çözdüm fakat bunu anlamadım tıkladığımda kurulum işlemine geçiyor. bilmeden kurmakda istemedim. gerekli bişey mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: kliso

merhaba arkadaşlar. notebook'umu alalı 1 ay kadar oldu, bilgisayarı ilk kurduğumda masaüstünde diğer programlarla beraber Boingo Installer diye bişey daha vardı. diğerlerinin ne olduğunu çözdüm fakat bunu anlamadım tıkladığımda kurulum işlemine geçiyor. bilmeden kurmakda istemedim. gerekli bişey mi acaba?

Wireless yönetim programıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

quote:

merhaba arkadaşlar. notebook'umu alalı 1 ay kadar oldu, bilgisayarı ilk kurduğumda masaüstünde diğer programlarla beraber Boingo Installer diye bişey daha vardı. diğerlerinin ne olduğunu çözdüm fakat bunu anlamadım tıkladığımda kurulum işlemine geçiyor. bilmeden kurmakda istemedim. gerekli bişey mi acaba?

bilgisayarda wireless ile ilgili bir sorun yok kendisi gayet bağlanıyor modeme. bu program tam olarak benim ne işeme yarar acaba? yani kurmama gerek var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

quote:

bilgisayarda wireless ile ilgili bir sorun yok kendisi gayet bağlanıyor modeme. bu program tam olarak benim ne işeme yarar acaba? yani kurmama gerek var mı?

Bence gerek yok. Nasıl windowsun kendi sihirbazı varsa wireless bağlantı için. Bu da onun gibi bir sihirbaz programı. Sonuçta wirelesse bağlanmayı sağlıyor. Alıştığın arayüzü bırakma bence. Kurma gitsin. Çalıştırdan msconfig yaz. Başlatma sekmesinden o programın işaretini kaldır Windows açılırken bir daha açılmaz.

• tamamdır teşekkür ederim aklımı kurcalayan bir soruydu bu açılırken herhangi bir bildirim yapmıyor bir köşeye koymuştum setupunu lazım olur diye. artık gerek kalmadığını anladım.
  • quote:

tamamdır teşekkür ederim aklımı kurcalayan bir soruydu bu açılırken herhangi bir bildirim yapmıyor bir köşeye koymuştum setupunu lazım olur diye. artık gerek kalmadığını anladım.

Sende saol. İyi geceler.
    Birde benim mesajlarımdan birinde şu oy ver buttonuna tıklarsan konu OK olarak işaretlenecek. Ben tıklarsam olmuyor. Konuyu başlatan kişi tıklarsa direk OK yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 14 Ağustos 2010; 2:36:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Defrag nedir ne işe yarar ?
    19 yıl önce açıldı
    Java ne işe yarar?Sileyim mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.