Şimdi Ara

Boks Maçında Ağzımın İçi Patladı Nasıl Geçer ? SS GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alt aparkat yenim ve alt dudağımın ağız içi bölgesinden 1 cm aşağısı üst dişime çarptı ve yarıldı. Bildiğimiz çukur oluştu nasıl geçer bilen var mı ? SS atmadım mideniz bulanır diye. Ama illa istiyorsanız atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyinin Kötüsü -- 7 Temmuz 2015; 1:20:45 >

• İlla istiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atmazsan darılırım.

• Profosyonel misin kardeş ? Yoksa mahallede dayak yedin burda şekil mi yapıyorsun ?
    Profosyonel isen antrenörün bilir elbet bu işleri

• ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Hocam profesyonel misin derken bir muhammed ali değilim Kickboks maçım vardı. Berabere bitti aslında ben alıyordum ama son roundda zaten aldım maçı diyip gardımı indirdim alt aparkat yedim. Ağzım kanıyordu maç bitince ama üzüntü ile bişey yok dedim. Eve gelip aynaya baktığımda baya bir yarılmıştı doktora gitmek istemiyorum eczaneye gitsem birşey yazamazlar mı ? Birisi Turboyu bağlasın bana.
  • Meraklı melehatlar
     Boks Maçında Ağzımın İçi Patladı Nasıl Geçer ? SS GELDİ
  • Zevkli mi bu spor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş çok kötü olmuş enfeksiyon kapma riski yüksek dudak yarılcakmış neredeyse. Sana önerim bi doktora git yarın. Bugün de karbonat sür oraya ağız yaralarına iyi gelir derler. En kötü dezevfekte tutar bi nebi.
  • la git doktora biz ne bilelim
  • DANAKAÇIRAN kullanıcısına yanıt
    Hocam benim için basketbol daha zevkli 3 yıl kursuna gittim ama tık yok hiç başarılı değilim milletin dalga konusu oldum. Bunda başarılıyım eee başarılı olduğum için seviyorum. Ama şiddete kesinlikle karşıyım sadece spor amaçlı
  • tuz bas limon sık
  • şişiklere sperm iyi gelir diyor cildiye doktorları
  • Ağza koruma takılmıyor muydu ? Nasıl yarılmış öyle
  • Kardeş sakın ağzını şişirme patlar falan orası aman ha

http://www.sagliksiteniz.com/agiz-yarasi-icin-karbonat-tedavisi.html şu linke de bi göz at.
  • Sağlam zopa yemişin.

• Ordaki dokudan dolayı biraz zor iyileşir.Ama sen sürekli dezenfekte et orayı

• Geçmiş olsun

"Sen bi de karşı tarafı gör" dimi

• gıbıç kullanıcısına yanıt
    Hocam dezenfekte derken nasıl yapayım yıkasam olur mu acaba ?
  • Sağol

Hocam yok ya sokak dövüşü değil bu sonuçta skor bendeydi valla öyle pis geçirdi son anda şimşek gördün mü diye sorarlar ya valla gördüm. Berabere bitti kötü oldu.
  • Eczaneye felan görünün bi hocam iyileşmesi baya zaman alır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.