Şimdi Ara

Boks torbası aldım eldiven de alayım mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
13.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gideyim yarın fiyatlara bakayım uygun fiyata 35liraya kadar bulursam alırım
  •  Boks torbası aldım eldiven de alayım mı
  • burda inci özentiliği yapma dostum
    bi derdin varsa inciye gir ordan bana pm at
    forumu kirletme
  • bok torbası sandım anasını satim ki...
  • Çorap tak en azından. Soda şişesini de kır ez.
    VanDam gibi camları da yapıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

burda inci özentiliği yapma dostum
    bi derdin varsa inciye gir ordan bana pm at
    forumu kirletme

Boks torbası aldım eldiven de alayım mı

• tamam hocam devam et
    inciye yazar alımı açılınca sana haber ederim
    kölem olursun
  • quote:

tamam hocam devam et
    inciye yazar alımı açılınca sana haber ederim
    kölem olursun

Sakıncası yoksa astığın yerden ss koyabilirmisin benim oda büyük ama nasıl durdu merak ettim
  • arkadasım gıt kendıne bı eldıven al torbaya eldıvensız calısılmaz. kıckbox yapan bırı olarak soyluyorum bunu. butun gucunle torbaya arka arkaya vurdugunda derın kalkar elının ustu bı sure sonra nası tutar . hook denılen kanca vuruslarda serce parmak kemıgınıde catlatabılırsın. eldıvenle calısmak daha rahat oldugunda daha serı yumruklar atabılırsın gucunu tam olarak torbaya verebılırsın.
  •  Boks torbası aldım eldiven de alayım mı

hocam bu şekil duruyor oda büyük meydanda iyi oldu öyle gelip geçerken patlatmak için zaten çok savrulmuyor
  • Çok büyükmüş o ya 65x25 alabilirim belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seldom Seen Kid

arkadasım gıt kendıne bı eldıven al torbaya eldıvensız calısılmaz. kıckbox yapan bırı olarak soyluyorum bunu. butun gucunle torbaya arka arkaya vurdugunda derın kalkar elının ustu bı sure sonra nası tutar . hook denılen kanca vuruslarda serce parmak kemıgınıde catlatabılırsın. eldıvenle calısmak daha rahat oldugunda daha serı yumruklar atabılırsın gucunu tam olarak torbaya verebılırsın.

hocam bir yerde okumuştum nasır olması iyimiş orda sinirler ölüyormuş ve sen vurduğunda acıyı hissetmiyormuşun
    ne kadar doğru
  • Bende almak istiyorum böyle birşey. Tavana nasıl monte ediliyor? Düşmüyor mu? Ve üst kata zarar verir mi düşmesin diye derin delersek tavanı? Sen nasıl çözdün bu sorunu?
  • tavan asma tavan değilse sorun yok
    ama kıytırık vidayla falan olmuyor
    çelik dübel lazım matkapla delip 12lik dübeli yerleştireceksin asacaksın bu kadar güzelce sıktımı düşmez
  • Peki yanında verdiler mi bu dediğin dübeli?
  • yok hırdavatçıdan aldım 2 tl
  • hım tamam kolay bulunuyosa sorun yok :) teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seldom Seen Kid

arkadasım gıt kendıne bı eldıven al torbaya eldıvensız calısılmaz. kıckbox yapan bırı olarak soyluyorum bunu. butun gucunle torbaya arka arkaya vurdugunda derın kalkar elının ustu bı sure sonra nası tutar . hook denılen kanca vuruslarda serce parmak kemıgınıde catlatabılırsın. eldıvenle calısmak daha rahat oldugunda daha serı yumruklar atabılırsın gucunu tam olarak torbaya verebılırsın.

hocam bir yerde okumuştum nasır olması iyimiş orda sinirler ölüyormuş ve sen vurduğunda acıyı hissetmiyormuşun
    ne kadar doğru

sinirlerin ölmesi iyi bişey değil elin ayagın tutmaz belırlı bı yasa geldıgınde. sınırlerın olmesı olayıda ellerden zıyade bacaklarda gerceklesır. musabakalarda kaval kemıklerı carpıstıgında acıyı daha az hıssedersın. bunun ıcın zaten genelde su dolu cam sıseler gezdırırler kaval kemıklerı ustunde ezerler ama saglıklı bısey degıl ev ortamı ıcın genelde profesyonel sporcularda gerceklesır bu olay. ellerınıde kesınlıkle korumalısın.

birde sımdı gordum kum torbanı bıraz daha asagıya ındırırsen daha guzel olur low kick te calısabılırsın bacaklara yapılan tekme vuruslarından yanı bıraz yukarıda duruyor gıbı geldı bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seldom Seen Kid -- 25 Aralık 2010; 1:38:51 >

• @cesmuru
    önemli değil

@Seldom Seen Kid
    peki en kısa zamanda alacağım eldivenden eller şiştikten sonra bir halta yaramaz dediğiniz gibi eller güçlendi mi eldivensizde olsa sağlam vurulur
    zaten milletle kavga etmek için almadım onu boş zamanlarımı değerlendireyim spor olsun diye

şınav için ne dersiniz yumruk üstünde mi el üzerinde mi
  • quote:

Boks torbası aldım eldiven de alayım mı

hocam bu şekil duruyor oda büyük meydanda iyi oldu öyle gelip geçerken patlatmak için zaten çok savrulmuyor

Sanat ve şiddet....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.