Şimdi Ara

Boks torbası aldım eldiven de alayım mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
13.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internetten sipariş ettiğim boks torbam elime ulaştı montajını yaptım ve çalışmaya başladım
    ama eldivenle vurmadığım içim parmaklarım acımaya başladı çok şiddetli ağrı değil ama yine ağrı var
    eldiven alsam olur mu normal kavgada eldiven kullanamayacağız o yüzden ordaki sinirler ezilip alışsın mı
    ne yapsam sizce

• uplayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

uplayalım
    bez sar hocam eline olmazmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

bez sar hocam eline olmazmı ?

Alıntıları Göster
    hocam bezi sar çıkar falan uğraşmak zor geliyor onu yapacak oldu mu deri eldivenlerim var dumbell alınca vermişlerdi parmakları kesik
    takmışken boksa eldiveni takayım diyorum yada hiç takmayacağım
  • quote:

hocam bezi sar çıkar falan uğraşmak zor geliyor onu yapacak oldu mu deri eldivenlerim var dumbell alınca vermişlerdi parmakları kesik
    takmışken boksa eldiveni takayım diyorum yada hiç takmayacağım

Alıntıları Göster
    elin nasıl ağrıyor anlamış değilim düzgün tekniğine uygun vurduktan sonra sorun olmaz en fazla elinizin üsttü soyulabilir onun içinde bandaj işini görür. Bandaj sarmak zor geliyorsa ince eldiven bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraypro

elin nasıl ağrıyor anlamış değilim düzgün tekniğine uygun vurduktan sonra sorun olmaz en fazla elinizin üsttü soyulabilir onun içinde bandaj işini görür. Bandaj sarmak zor geliyorsa ince eldiven bakabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Kaç kiloluk torba kullandığına göre değişir parmaklarına zarar vermek istemiyorsan al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufTimur

Kaç kiloluk torba kullandığına göre değişir parmaklarına zarar vermek istemiyorsan al derim

Alıntıları Göster
    35 kg torba 100x30 cm
    @koraypro
    hocam 35 kg ye aralıksız ölümüne vurunca ister istemez elin acıyor
    sonuçta yastığı yumruklamıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

35 kg torba 100x30 cm
    @koraypro

Alıntıları Göster
    bende almayı düşünüyorum aldığın ürünün linkini koyabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ae_

bende almayı düşünüyorum aldığın ürünün linkini koyabilir misin?

Alıntıları Göster

bunu aldım güzel iş görüyor
    odada asılı halinin ss'ini koymak isterdim ama yattığım yerden kalkıp resim çekip kabloyu bağla buraya yükle zor geliyor

• quote:

odada asılı halinin ss'ini koymak isterdim ama yattığım yerden kalkıp resim çekip kabloyu bağla buraya yükle zor geliyor

Alıntıları Göster
    Şu kalın eldivenlerden hiç alma bence öyle boşu boşuna vurmuş olursun , biraz da elin sertliğe alışsın kavgada vurunca elin acımaz

Bez filan sarılabilir ama

• quote:

Alıntıları Göster
    eldivensiz olur mu yaa sakata gelme sert vurursun bişiy olur bileğin bile kırılabilir.noolur noolmaz düzgün yap bari al bi eldiven kesin.

edit:elin alışsın falan denilmiş ama önemli olan orda tekniği düzgün yapmak,pratikleşmek,daha sağlam yumruk vurmak.sen daha sert vurdukça bileğine daha çok yük binicek kırılabilir bile,sen al eldivenle çalış kavgada da elin acısın biraz noolcak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 24 Aralık 2010; 23:35:01 >

• quote:

Alıntıları Göster
    banada lazım böyle bişey ama etrafı kırıp dökerim diye tırsıyorum. çok sallanıyor mu vurunca?

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

banada lazım böyle bişey ama etrafı kırıp dökerim diye tırsıyorum. çok sallanıyor mu vurunca?

Alıntıları Göster
    ya manyakmısınız torba asla eldivensiz kullanılmaz ! elinizi mahvedersiniz deri öyle bi sertleşir elinizi dümdüz hale getiremezsiniz, artistik yapıp da sakın çıplak el çalışma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

Alıntıları Göster
    @Silver Shadow
    evet ama torba gibi sağa sola uçmuyor 35kg zaten ne kadar hareket ettirebilirsen
    odam küçükse yeterli yerin yoksa alma derim daracık alanda çalışırken sıkılrsın duvara çarpar komşuları rahatsız edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

eldivensiz olur mu yaa sakata gelme sert vurursun bişiy olur bileğin bile kırılabilir.noolur noolmaz düzgün yap bari al bi eldiven kesin.

edit:elin alışsın falan denilmiş ama önemli olan orda tekniği düzgün yapmak,pratikleşmek,daha sağlam yumruk vurmak.sen daha sert vurdukça bileğine daha çok yük binicek kırılabilir bile,sen al eldivenle çalış kavgada da elin acısın biraz noolcak..

Alıntıları Göster
    Normal boks eldiveni almayacaksın zaten torba eldivenleri var . Bu malzemeleri satan yere söyle verirler . 35 kg için eldiven şart . Ters vurursun parmağın bile kırılabilir . Yıllardır çalışıyorum ben torba ile spor amaçlı eldivensiz hiç vuramıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: YusufTimur

Normal boks eldiveni almayacaksın zaten torba eldivenleri var . Bu malzemeleri satan yere söyle verirler . 35 kg için eldiven şart . Ters vurursun parmağın bile kırılabilir . Yıllardır çalışıyorum ben torba ile spor amaçlı eldivensiz hiç vuramıyorum

Alıntıları Göster
    normal boks eldiveni alsam yararlı olmaz mı
    illa boks torbası eldiveni mi alacağım
    şimdi adam torba eldiveni yok boks eldiveni verelim der alayım mı
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kesinlikle eldivenle çalış

• quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

Kesinlikle eldivenle çalış

Alıntıları Göster
    ben elime iki adet boxer sarıyorum. o şekilde idman yapıyorum
  • quote:

35 kg torba 100x30 cm
    @koraypro

ölümüne yumruk atmak marifet değil işte hocam ayriyetten daha dur bakalım dün bir bugün iki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

ben elime iki adet boxer sarıyorum. o şekilde idman yapıyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.