Şimdi Ara

Boks torbası aldım eldiven de alayım mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
13.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tam benim yapıma uygun genelde duygusal sanatsal yanım ağır basar bazen haşin şiddetli yanım
    keman pek çalamam 2-3 parça çıkar o yüzden süs olarak kullanıyorum ama piyano ve orga yetenekliyim özellikle batı müziği
    Allah kısmet ederde para bulursam 88tuşlu piyano almayı düşünüyorum
    ve tabi parmakları açmak için öncesinde kum torbası
  • mesajım bulunsun bende alıcam merak ediyordum eldiven konusunu
    gerçi ben kol güçlenmesi için istiyorum vede stres ve siniri atabilmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimilyon -- 25 Aralık 2010; 2:01:02 >
  • Eve bok torbası aldım diye okudum.

Boks eldiveniyle calış cıplak el dayanmaz ona.

• Çıplak el akar.

Çıplak elle yaparsan ellerin beton gibi olur, yumruğunla öldürürsün.
  • antreman sonrası eldivensiz kum torbasında calısıyordum hoca demedigini bırakmamıştı. Eldivensiz parmaklarına ve bilegine zarar verirsin.

En basitinden o kum torbası hafif, buyuk bi zevkle ona abanırsın torba uzerine gelirken ters bi vurusunda bilegin bükülürse o zaman kötü olur
  • Rocky vs kum torbası
  • Eldiven al tabi ki. Çıplak elle daha sonra antrenman yaparsın. Önce bileklerini güçlendirmen lazım. Eldivenle 3-4 kat daha hızlı vurabilirsin torbaya
  •  Boks torbası aldım eldiven de alayım mı
     Boks torbası aldım eldiven de alayım mı

Boks torbası aldım eldiven de alayım mı

alıcaksan bunlardan al FREE FIGHT eldiveni diye geçiyor heralde bunlar senin için daha uygun olur

• Arkadaşlar hepiniz fikrinizi söylemişsiniz benim fikrimi soracak olursanız eğer eldiven almanızı önerebilirim.geçen gün buypasa'da alışveriş yaparken uygun fiyata boks eldivenleri bulmuştum bir bakın isterseniz
  • Kesinlikle alman lazım benim evimdede var eldivensiz ciddi sakatlanmalar yaşadım maalesef mutlaka almalısınız!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

internetten sipariş ettiğim boks torbam elime ulaştı montajını yaptım ve çalışmaya başladım
    ama eldivenle vurmadığım içim parmaklarım acımaya başladı çok şiddetli ağrı değil ama yine ağrı var
    eldiven alsam olur mu normal kavgada eldiven kullanamayacağız o yüzden ordaki sinirler ezilip alışsın mı
    ne yapsam sizce

Eldivensiz calisma.Parmagin veya bilegin kirilabilir.Eldivende alabilirsin ama yumruk tekniklerini ogrenmeden calisma derim.Bir ay kursa gitsen iyi olur veya netten egitmenlerin videolarini izleyebilirsin.

• 4 ay kursa git birkaç teknik öğren kum torbasında devam ettirirsin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.