Şimdi Ara

BOkSÖR DİŞLİK KULLANIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
18.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendime dişlik aldım fakat nasıl kullanıgıldını bilmiyorum yani suya felan konulcakmış nasıl yapmam gerektignini anlatırmısınız

• Yapay Zekanın Yanıtı

Boks Dişlik Kullanımı

Boks, yüksek temaslı bir spordur ve dişlerinizi yaralanmalardan korumak çok önemlidir. Bir boks dişliği, dişlerinizi ve ağzınızı darbelerden ve darbelerden korumak için kullanılan özel olarak tasarlanmış bir koruyucu ekipmandır.

Dişlik Nasıl Takılır

1. Dişliğin doğru boyutta olduğundan emin ol. Çok küçük veya çok büyük bir dişlik rahatsız edici olacaktır.
    2. Dişliğin ağzınıza tam olarak oturmasını sağlamak için alt ve üst dişleriniz üzerine yerleştirin.
    3. Dişlerinizi sıkın ve dişliğin eşit şekilde oturduğundan emin olun.
    4. Dişliği yerinde tutmak için bir ağızlık kullanın.

Dişlik Nasıl Hazırlanır

1. Dişliğinizi sıcak suya batırın ve yumuşayana kadar yaklaşık bir dakika bekletin.
    2. Dişliğin sıcak sudan çıkarın ve hızla ağzınıza yerleştirin.
    3. Dişlerinizi sıkın ve dişliğin ağzınıza tam olarak oturmasını sağlayın.
    4. Dişliğin sertleşmesi için 2-3 dakika bekleyin.

Silikon Dişlik Nasıl Kullanılır

Silikon dişlikler, boks dişliklerinin en yaygın türüdür. Yumuşak ve esnektirler, bu da onları takmayı ve çıkarmayı kolaylaştırır. Silikon dişlikleri kullanmak için yukarıda belirtilen adımları takip edebilirsin.

Boks Dişliği Nasıl Takılır

Boks dişliği takmak, dişlerini ve ağzını yaralanmalardan korumak için çok önemlidir. Dişliğini doğru şekilde taktığından emin olmak için yukarıda belirtilen adımları izle.

Boks Dişliği Nasıl Hazırlanır

Boks dişliğini hazırlamak, doğru şekilde oturmasını ve tam koruma sağlamasını sağlamak için çok önemlidir. Dişliğini doğru şekilde hazırlamak için yukarıda belirtilen adımları izle.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Pm olarak atıyorum
  • Ben de 8-10 gündür onu araştırıyorum. Bulduğum bilgilere göre 30 saniye sıcak suyun içinde bekletiyorsun. O silikonumsu maddesi yumuşuyor. Sonra ağzına alıp 10 saniye takıyorsun ve diş izlerin o silikona çıkıyor. Ondan sonra da kullanıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

Pm olarak atıyorum

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myceneans

Ben de 8-10 gündür onu araştırıyorum. Bulduğum bilgilere göre 30 saniye sıcak suyun içinde bekletiyorsun. O silikonumsu maddesi yumuşuyor. Sonra ağzına alıp 10 saniye takıyorsun ve diş izlerin o silikona çıkıyor. Ondan sonra da kullanıyorsun.

30 Saniye çok 10 saniye bile yeterlidir.30 saniye tutarsanız erir gider.Tabi bu suyun sıcaklığına da bağlı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

quote:

Orijinalden alıntı: Myceneans

Ben de 8-10 gündür onu araştırıyorum. Bulduğum bilgilere göre 30 saniye sıcak suyun içinde bekletiyorsun. O silikonumsu maddesi yumuşuyor. Sonra ağzına alıp 10 saniye takıyorsun ve diş izlerin o silikona çıkıyor. Ondan sonra da kullanıyorsun.

30 Saniye çok 10 saniye bile yeterlidir.30 saniye tutarsanız erir gider.Tabi bu suyun sıcaklığına da bağlı..

Ben ilk dişliğimi kaynar suyun içine atıp sakıza çevirmiştim Sonra bi 15 kağıt daha verip yenisini aldım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.