Beyler bu sabah duvara yumruk atmam sonucunda sağ elimin serçe parmağının üst eklem yerinde kızarıklık ve şişme oldu bastırınca biraz acıyor ama herhangi bi ağrı yok veya parmagı hareket ettirdiğimde çok acımıyor internette biraz araştırdığım da boksör kırığı olabileceği yazıyordu bunu daha önce yaşayan varsa tam olarak nasıl anlaşılıyor söyleyebilir mi ?
3 gün önce yaratığın birinin gözüne vuruyum derken alnına çakmam sonucu başıma geldi.Sonradan düşündüm de Allahtan gözüne gelmedi.Serçe parmağımın kökünden açısı bozuldu.Dışa dönük duruyordu ve parmağımın üstünde ki tepecik yok oldu ve tam üstü hızla morararak şişmeye başladı.Kırık olsa duramazsın diyenlere inat alçıdan önce ki tesviye olayına kadar ağrımadı.Bu arada doktora düştüm falan demeyin ikna edemezsiniz.Şuan dirseğe kadar alçıpan
4-5 ay önce yaşadım bende telefonda sinirlenip duvara vurmam sonucu oldu alçıya alındı ve hala el yapım bozuk serçe parmağının tepesindeki tepecik yok 3 gün önce şu yumruk makinelerinden birine hafif bi vuriyim dedim 3 gündür ağırıyor hafif denememe rağmen büyük sorunlar çıakrta bilir ileriki aşamalarda doktora git
boksör kırığında parmağın üst kısmındaki tepecik kayboluyor geriye sağa sola kayıyor yumruk yaptığında benimkisi gibi elinde toplam 4 yerine 3 tepecik görüyorsan boksör kırığı