Şimdi Ara

boksta belli bir kayıt zamanı varmı? istediğim zaman kayıt yaptırabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar boksa başlamak istiyorum.belli bir kayıt zamanları varmı? hoca grup grup mu yoksa tek mi çalıştırıyor.hemen gidip yarın başlayabilirmiyim? bu arada kadıköy boksa başlamayı düşünüyorum.tavsiye edermisiniz? anadolu yakasında tavsiye ettiğiniz başka neresi vardır?

• şaklaban herif kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla bir dönemi yok herzaman başlayabilirsin lakin boksta genelde eşli çalışma sistemi olduğu için senin seviyende birinin olması yararına olur yoksa bir süre kum torbasına kaldın
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzFK

bildiğim kadarıyla bir dönemi yok herzaman başlayabilirsin lakin boksta genelde eşli çalışma sistemi olduğu için senin seviyende birinin olması yararına olur yoksa bir süre kum torbasına kaldın

bi şey olmaz hocam.kum torbasını yumruklamak da zevkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: şaklaban herif

quote:

o zaman sıkıntı yok hocam ertelemeden başla derim boks candır

• quote:

arkadaşlar boksa başlamak istiyorum.belli bir kayıt zamanları varmı? hoca grup grup mu yoksa tek mi çalıştırıyor.hemen gidip yarın başlayabilirmiyim? bu arada kadıköy boksa başlamayı düşünüyorum.tavsiye edermisiniz? anadolu yakasında tavsiye ettiğiniz başka neresi vardır?

yerine göre değişir ama grup yapıyosa büyük ihtimalle senin seviyene göre bir gruba alarak seni o seviyeye getirir
  • quote:

quote:

zevki tartışılır ama model çalışma daha faydalıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.