Şimdi Ara

bokstan sonra muay thai ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklaşık 2 seneye yakın boks geçmişim var düzenli. müsabakalara katıldım vs hatta. yalnız muay thai ye geçiş yapmak istiyorum. bazıları boksun bir avantaj olduğunu söylerken bazıları ise, muay thai ye başlarken çok büyük bir dezavantaj olduğunu söyledi. duruş, guard vs herşey başkaymış çünkü. boksu neden bırakmak istediğime gelince, muay thainin serbest ve vahşi bir dövüş türü olması hep ilgimi çekmiştir. dirsek kullanımı, diz kullanımı, clinch vs çok çekici geliyor. bir denemek istiyorum. sizce zorluk yaşar mıyım ? ne gibi zorluklarla karşılaşabilirim ? yada bu bir avantaj mıdır vs

yorumlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Danny_Boy

arkadaşlar yaklaşık 2 seneye yakın boks geçmişim var düzenli. müsabakalara katıldım vs hatta. yalnız muay thai ye geçiş yapmak istiyorum. bazıları boksun bir avantaj olduğunu söylerken bazıları ise, muay thai ye başlarken çok büyük bir dezavantaj olduğunu söyledi. duruş, guard vs herşey başkaymış çünkü. boksu neden bırakmak istediğime gelince, muay thainin serbest ve vahşi bir dövüş türü olması hep ilgimi çekmiştir. dirsek kullanımı, diz kullanımı, clinch vs çok çekici geliyor. bir denemek istiyorum. sizce zorluk yaşar mıyım ? ne gibi zorluklarla karşılaşabilirim ? yada bu bir avantaj mıdır vs

yorumlarınızı bekliyorum

neden zorluk yaşayacaksın muay thai il seçmelerindeki gardları görsen gülmekten ölürdün herkesin ki farklı

• sağlam boksörsen zaten sorun yaşamazsın ama alışma sürecinde illa zorlanırsın . boks daha iyi avantajlı bence.
  • bilmiyorum arkadaşlar bu işin içinde olan bazıları öyle demişti gerçi muay thaide gardlar çok açık diye biliyorum hani boks yaptığım süre içinde de öğrendiğim bir şey varsa gardın zayıfsa bittin. ya çok iyi reflekslerin olacak yada ko. ama bilmiyorum muay thaiyi denemek istiyorum beğenmesem bile sonra geri dönerim ama çekici geliyor özellikle dirsek darbeleri clinche alıp diz vurmak falan
  • Danny_Boy kullanıcısına yanıt
    Evet boksta guard biraz daha yakın mesafede kapalı iken Muay Thai de sürekli kafanın üst hizasında uzundur. Çünkü Muay Thaide dirsek ve Klinç gibi tutuşlarda çok önemlidir.
    Bokstan tekmeli bir spora geçmek seni çok yoracaktır ama çalıştıktan sonra her şey vız gelir.
  • Sağolun hocam bakalım yakında geçiş yapacağım biraz zorlansam da zamanla alışırım gibime geliyor. Umarım bunu bir avantaja çevirme şansım olur, şimdiden sabırsızlanıyorum başlamak için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muay Thai (Ana Konu)
    14 yıl önce açıldı
    Kickboks tekme tutma
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danny_Boy

Sağolun hocam bakalım yakında geçiş yapacağım biraz zorlansam da zamanla alışırım gibime geliyor. Umarım bunu bir avantaja çevirme şansım olur, şimdiden sabırsızlanıyorum başlamak için

Muay thai en çok kondisyon istiyen spor diye biliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.