Şimdi Ara

Bol Kas Zor Kazanç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün uzun süredir beklediğim filmlerden birisi olan Zor Kazanç (Paind & Gain) filmini ele alıcam. Amerika'da vizyona girmesine rağmen ülkemizde 12 Temmuz 2013 tarihinde vizyona girecek olan film hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Filmin konusuna geçmeden önce oyuncu kadrosuna ve diğer isimlere bir bakalım.

Bol Kas Zor Kazanç

Bol Kas Zor Kazanç

Filmin başrolünü Mark Wahlberg ve Dwayne Johnson paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Michael Bay ismini görüyoruz. Transformers serisi, Elm Sokağı Kabusu, Armageddon, Ada gibi bir çok büyük yapımda yönetmenlik yapmış olan Bay bu filmde de isminden söz ettirecek gibi gözüküyor. Filmin başrol oyuncularından Mark Wahlberg ismini ise Ayı Tedddy, Tetikçi ve Max Payne gibi büyük yapımlardan hatırlıyoruz. Daha önce 1 kez Oscar adaylığı bulunan ünlü oyuncunun bu filmdeki performansından da şüphe duymuyorum.

Bol Kas Zor Kazanç

Bu iki ismi kısaca anlattıkdan sonra gelelim benim favorime Dwayne Johnson. Bu yıl yaklaşık 5 yapımda başrol oynayan başarılı oyuncu son olarak Pain & Gain filmiyle karşımıza çıkacak. Daha önce bir çok başarılı filmde rol alan ünlü aktör bu yılda Hızlı ve Öfkeli 6, Muhbir, G.I. Joe: Misilleme gibi üst düzey filmlerde rol almayı başardı. Bir yılda 5 filmde birden başrol oyuncularından birisi olmak hiç de azımsanacak bir olay değil. Bununlada yetinmeyen oyuncu yeni fimler için kolları sıvamış durumda. 2014 yılı içinde en az 4 - 5 film de rol alacak olan oyuncunun çalışmalara şimdiden başladığını öğrendim. Kendi sosyal medya hesabından açıklama yapan oyuncu 2014'te vizyona girecek olan Herkül için çekimlere devam ettiğini bildirdi. Yine gelecek yıl vizyona girecek olan bir başka film olan Hızlı ve Öfkeli 7'de de rol alacak. Bunların haricinde bir kaç filmde daha oynayacağ kesinleşen oyuncuyu yorucu günler bekliyor diyebiliriz.

Bol Kas Zor Kazanç

Konudan fazla kopmadan filmimizin konusuna geçelim. Zor Kazanç filminde kahramanlarımız Daniel Lugo ve Paul Doyle çok iyi iki arkadaşdır ve zamanlarının neredeyse tamamını spor salonunda vücut geliştirmek için harcarlar. Hal böyle olunca ikiside birer kas yığınına dönüşmüşlerdir. Kaslı vücutlarıyla adeta iki dev gibi gözüken bu iki arkadaşın başlarına çok ilginç olaylar gelecektir. Kas yapmaktan başka işleri olmayan bu ikili bazı tesadüfler sonucunda kendilerini bir haraç olayının tam ortasında bulurlar. Daha kötü ne olabilir ki demeyin, ikilinin başına birde bu olayların ortasında zengin birinin kaçırılmasına şahit olurlar. Hal böyle olunca kahramanlarımızın başı ciddi bir beladadır. Kahramanlarımızın bu olaylardan kurtulup kurtulamayacağını izleyip göreceğiz.

Kaynak Mami Film-Dizi Blogu - Bol Kas Zor Kazanç

Bol Kas Zor Kazanç

• Bekliyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle filmler pek yüksek puanlar alamıyor ama bakalım göreceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KükenmezTalem

böyle filmler pek yüksek puanlar alamıyor ama bakalım göreceğiz

6.9 da şu anda. Fakat ben film izlerken genelde puandan çok türüne ve oyuncularına bakarım. Dwayne Johnson benim en sevdiklerim arasında o yüzden de filmlerini kaçırmamaya çalışıyorum. Özellikle son bir kaç yıldır yıldızı iyice parladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Bekliyoruz...

Sabırsızlıkla :)
  • Fragmanından Çok Gaza Gelmiştim Büyük Beklentilerim Vardı Izledim Ve Hayal Kırıklığı Film, Çok Kötü Değildi Ama Benim Büyük Beklentilerimi Karşılayamadı
    Mark Wahlberg Ve The Rock Için 7/10

• quote:

Orijinalden alıntı: Filmadamı

Fragmanından Çok Gaza Gelmiştim Büyük Beklentilerim Vardı Izledim Ve Hayal Kırıklığı Film, Çok Kötü Değildi Ama Benim Büyük Beklentilerimi Karşılayamadı
    Mark Wahlberg Ve The Rock Için 7/10

Yurtdışında izlediniz sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır Film Sitelerinde Alt Yazılı Olarak Izledim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mamifilm

quote:

6.9 da şu anda. Fakat ben film izlerken genelde puandan çok türüne ve oyuncularına bakarım. Dwayne Johnson benim en sevdiklerim arasında o yüzden de filmlerini kaçırmamaya çalışıyorum. Özellikle son bir kaç yıldır yıldızı iyice parladı.

ben genelde ikisinide göz önüne alıyorum. Dwayne Johnson'ı bende fast furius 5 de gördüm ilk galiba sonra 6.film. snitch diye filmi vardı şimdi burada birden her yerde görmeye başladım güzel vücudu var ondandır :D
    mark wahlberg bildiğin matt damon çakması birbirine çok benziyorlar :) hatta ekşi sözlükte bunlar 2 si aynı kişi diyenler bile var :) matt damon favorim o yüzden mark'ı da seviyorum

Filme gelince izlemem diye düşüüyorum benim tarzım değil.

bir resimde benden

Bol Kas Zor Kazanç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yehenebe -- 23 Haziran 2013; 23:57:33 >

• Mark W. varsa izlenir.Başrolde olduğu hiçbir film üst sıralara oynamadı ama tarzıyla izlettirmeyi başarıyor.

Baya da şişirmişler adamı film için, bu kadar kalın değildi.
  • torrent e düşmüş olabilir yarın bakarım

• Dwayne Johnson
  • quote:

quote:

quote:

ben genelde ikisinide göz önüne alıyorum. Dwayne Johnson'ı bende fast furius 5 de gördüm ilk galiba sonra 6.film. snitch diye filmi vardı şimdi burada birden her yerde görmeye başladım güzel vücudu var ondandır :D
    mark wahlberg bildiğin matt damon çakması birbirine çok benziyorlar :) hatta ekşi sözlükte bunlar 2 si aynı kişi diyenler bile var :) matt damon favorim o yüzden mark'ı da seviyorum

bir resimde benden

Bol Kas Zor Kazanç

Daha öncesinde de güzel filmleri var aslında siz denk gelmemişsiniz sanırım macera adası var, faster var, G.I joe serisi var ama son zamanlarda yıldızı iyice parladı senede 4 5 film çekmeye başladı :) gelecek senede en az 4 film anlaşması var yine sık sık göreceğiz sinemada. Resim için teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bir resimde benden

[simage]http://insidepulse.com/wp-content/uploads/2013/04/pain-and-gain-movie-2013.jpg[/simage

Daha öncesinde de güzel filmleri var aslında siz denk gelmemişsiniz sanırım macera adası var, faster var, G.I joe serisi var ama son zamanlarda yıldızı iyice parladı senede 4 5 film çekmeye başladı :) gelecek senede en az 4 film anlaşması var yine sık sık göreceğiz sinemada. Resim için teşekkürler.

g.ı. joe ve fasteri duydum ama izleme fırsatım olmamıştı.. İsimlerini hatırlattığınız için saolun

görelim ya iyi oyuncu

• Ne demek :)
  • biraz hort olacak ama

bu film gerçek hikaye ye dayanıyor ve film den sonra kaç gündür Mark Wahlberg'in filmde canlandırdığı karakter olan Daniel Lugo'yu araştırıyorum :) ama ne yazıkki fazla bilgi yok.ingilizce güzel belgeseller var ve keşke türkçe olsaydı onlar.

gerçekten film ve yaşananlar beni çok etkiledi.film kesinlikle izleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.