|
BOL ÖDÜLLÜ Yarışma ' tutturMARK ' KAZANANLAR AÇIKLANDI ! (10.000TL Değerinde Ödüller Dağıtıyoruz) (46. sayfa)
-
-
Bu sefer hedef 40k puan
-
Şimdiden yarışmacılar hazırlıklara başlasın
-
Hocam benim kargo yanlış adrese gitmez değil mi Aman diyim Çok fazla göz kalmış yolda durduk yere havaya uçmasa bari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 11 Ocak 2021; 13:47:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Keyifli bir etkinlikti emeği geçen herkesin eline koluna yüreğine sağlık :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Muten BabaBirdahaki çekilişte 3060Tİ li komple bir sistem mi geliyor acaba diye bir bomba bırakayım ortaya , evet kazanan arkadaşlar bekliyorum adreslerini seri kargo çıkıcaz
-
Kazananları tebrik eden biz
-
Pm den bildirdim hocam bilgileri. -
Yine kazanamadık 😂 -
Seri kargo cikicaz adresleri bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Muten BabaSeri kargo cikicaz adresleri bekliyorum
Halen gelmeyen adreslerin olması ilginç.
Bir arkadasta sağolsun sadece adres atmış bana adın soyadın telefon numaran varmı diye sordum cevap vermedi :)
quote:
Orijinalden alıntı: Muten Baba
Bir arkadasta sağolsun sadece adres atmış bana adın soyadın telefon numaran varmı diye sordum cevap vermedi :)
Yine mi gol değil be
-
quote:
Orijinalden alıntı: BohemianRhapsody
İlk denemede 15000 çıkmasının şansını yedeklere bile giremeyip nötrledik.5000 katı bi ikimiz kaldık, döndü döndü denk gelmedi bize.
-
Aynen hocam, ben kesin birşey gelir diye düşünüyordum aslında. 5000 katları 10000 kadar fazla değildi. 3-4 tane saymıştım, sonradan editleyip 5000 yapanlar olmuş demek ki.
quote:
Orijinalden alıntı: Muten BabaSeri kargo cikicaz adresleri bekliyorum
hocam 2 gün önce bilgileri yollamıştım ancak şimdi kontrol ettim sizin tarafınızdan mesajın görüldüğü yazmıyor, sadece benim gördüğüm yazıyor. Arada kaynamış olabilir tekrar mesaj yazdım, kontrol edebilirseniz sevinirim.
-
Görülme kapatilabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X