Şimdi Ara

BOL SS'Lİ SİMİT SARAYI KONUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam emin değilim ama bence TÜRKİYE'de HAZIR GIDA sektörü olarak fazla şubesi olan kurum SİMİT SARAYI'dır yurt dışında özellikle Avrupa ülkelerinde, Mekke ve Medinede şubeleri olan SİMİT SARAYI geleneksel TÜRK fast foodu olan SİMİT'i dünyaya tanıtıyor
     BOL SS'Lİ SİMİT SARAYI KONUSU BOL SS'Lİ SİMİT SARAYI KONUSU BOL SS'Lİ SİMİT SARAYI KONUSU BOL SS'Lİ SİMİT SARAYI KONUSU BOL SS'Lİ SİMİT SARAYI KONUSU BOL SS'Lİ SİMİT SARAYI KONUSU BOL SS'Lİ SİMİT SARAYI KONUSU BOL SS'Lİ SİMİT SARAYI KONUSU BOL SS'Lİ SİMİT SARAYI KONUSU BOL SS'Lİ SİMİT SARAYI KONUSU BOL SS'Lİ SİMİT SARAYI KONUSU BOL SS'Lİ SİMİT SARAYI KONUSU BOL SS'Lİ SİMİT SARAYI KONUSU BOL SS'Lİ SİMİT SARAYI KONUSU BOL SS'Lİ SİMİT SARAYI KONUSU BOL SS'Lİ SİMİT SARAYI KONUSU BOL SS'Lİ SİMİT SARAYI KONUSU

• Uyduruk fabrikasyon ürünlerle köşeyi dönen başka bir marka.

Ankarada yaşayan benim için simit hassas konu.
    Kafasında tezgahı ile gezen simitçi abilerimin emeğine yazık, nerde o güzel gevrek simitler, nerde simit sarayının plastikleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LSG L kullanıcısına yanıt
    Haklısın başkan böyle bayilik usulü çalışan firmalara ayar oluyorum daha fazla para için kaliteden ödün veriyorlar sıradanlaşıp değerlerini yitiriyorlar emek konusunda ise çok haklısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_virüs -- 4 Ekim 2015; 16:52:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara para verecegime gider kardeşlerden 2-3 simit alırım içini kendim hazırlar yerim.Nasıl tutuyor bunlar anlamıyorum.Bide pahalı yani bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

Bunlara para verecegime gider kardeşlerden 2-3 simit alırım içini kendim hazırlar yerim.Nasıl tutuyor bunlar anlamıyorum.Bide pahalı yani bunlar

Kardeşler kim ?
  • unlu mamulleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sucuk bozuk mu? Ss li
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.