Şimdi Ara

BOLD 9000 Kullanıcı Yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 9 aydır bold 9000 kullanıyorum ve sürekli canımı sıktı bu telefon, eğer ilgisi olan almayı düşünen arkadaşlar varsa bir okusunlar tekrar gözden geçirsinler

-turkcellden kutusunda almıştım telefonu. siyah süet kutu, trackball, nispeten büyük ekran vs. ilk elinize aldığınızda göz doldurucu gelebilir

-kullandıkça ekranın efektif bir büyüklük işlevi olmadığını ve o trackball ın da -bb nin simgesi olsun hani bir yerden ayırt edilsin adamlar yapmış bak bunda hiç kimsede olmayan bir dönen top var desinler amacıyla yapılmıştır- sorundan başka bşi vermediğini anlarsınız

-telefonu günlük kullanıyorsanız hiç bir yere sığmadığını göreceksiniz. kılıfıyla beraber kullanılır genelde ve o boyutla elde tutulmaz cepte taşınmaz çanta kullanmayı zorunlu kılar

-sarjı kullandığım süre zarfında pek sorun yaratmadı (öküz boyutlu pil sayesinde) konuşma süresi iyiydi yani. sms için ise aynı performansta değil mesajlaşmak için kullanılmaya pek müsait değil alın ucuz bir nokia takur tukur mesajlaşın ama bb bold 9000 yapamıyor bunu. e-mail özelliğini de ben pek kullanmadım

-telefon havadan nem kapan öküz görünümünün altında narin mi narin çıt kırıldım bşi. ekran gidip gelir, bazen komple kapanıp açılır, benim de yaşadığım problem birkaç gün sarja takmayınca kapanır kalır açılmaz telefon, bb topu var ya hani şu meşur trackball (bızır ya da clitoris denildiğine de şahit oldum) o pis kullanımda hemen arıza yapar vs vs.

-bluetooth u da problemli zira en güvenli telefonu yapacağız diye bşi alırken birinden kırk dereden su getirtti telefon. hafıza kartını başka bi telefona takmayı denedğimde de benzer problem yaşadım diğer telefonda içindeki hiç bşiyi göremedim

-tcellden alarak 18 ay için 1712tl ye imza attığım telefonu satmaya çalışınca da ilk ay doğubankta telefoncular 650-700 verdi şimdi o fiyatı veren bile yok bb için 2. el piyasası yok anlayacağınız

Kimler Almalı?

sonuç olarak telefon günlük kullanıma uygun değil iş dünyası için yapılmış

eğer ben elit bir iş adamıyım, pek bir işe yaramayacak [hakkını yemeyelim bazıları gayet faydalanmayı becererek kullanıyorlar telefonu] bir telefona çok para veririm, o kadar işin arasında bir de telefonu koruyup kollayıp gözetirim; aman ayağı çamura değmesin yumurtaları üşümesin.. diyorsanız ve satmaya çalışınca elinizde kalması afiyetle oturmanız sorun teşkil etmiyorsa hemen bir blackberry bold 9000 alın güle güle kullanın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilimteknoloji -- 26 Şubat 2010; 19:35:15 >

• güzel bir yazı olmuş
  • arkadaşım senin istediğin özellikleri iphone karşılar ben de iphone istiyorum ama çoğu arkadaşıma iphone var tiki aleti oldu resmen şimdi diyeceksin 1,500'lik şey nası tiki oluyo, oluyor işte
    bb 9700 mart'ın ilk haftası filan alıcağım galiba
    media markette ilgilendim telefonla biraz trackball'dansa dokunmatik daha hoşuma gitti
    9550 kullanan var mı??
    dokunmatiğin 2. versiyonu daha iyisi sanmıyorum ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.