Şimdi Ara

Bold 9700 alacakken 9780 geldi.. Ne dersiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
11.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • küçük sırlar dizisinde herkese belediyenin dağıtımı gibi dağıtınca millette patlama oldu bu cihazlara
  • 2 gün önce aldım beyaz bold 9780!!

Daha önce hiç blackberry kullanmamıştım, uzaktan sıkıcı, ağır iş telefonu imajı vardı ama çok keyifli, kullanışlı ve eğlenceli bir telefonmuş!!! Çok çok memnunum. Tek kötü tarafı, ekranının küçük olup nette gezinmek için ufak kalması başka hiçbir dezavantaj görmedim. :ok hızlı, görüntü, ses, donanım, işlevsellik süper. Örnek bi video klip koymuşlar HD kalitede muhteşem. Fotoğraf çekiyorum flaşıyla flan çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim!!

Ben tcell'den 12 aylık 119 TL olanını aldım. Oldukça da hesaplı bir alışveriş diye düşünüyorum.
  • İphone 3 gs kullaniyorum. Bundan sonraki telefonum dokunmatik olursa htc tuslu olursa bold olacak. İphone belli bir zamandan sonra sıktı. Kontratli ve fiyatin yuksek olmasi o da bulabilirseniz beni sogutuyor iphonedan. 1000 lira civarinda bir htc is gorur. Bold un tek dezavantaji ekran boyutu. dizayn olarak cok begensemde mantigim htc gonlum bold diyor. İphone fiyatina her ikisi birden alinip ayni anda kullanilabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavkan -- 28 Şubat 2011; 15:30:19 >
  • Bold 9780'in ekranı ilk başta bana da küçük gelmişti . bundan önce LG PRada telefonum vardı ve ekranı da büyük olduğundan ilk birkaç gün öyle hissettim ama hızla alışılıyor ve ekranı hiç de küçük gelmiyor. Çok kullanışlı, keyifli ve herşey yerli yerinde olduğundan ekranı kullanışlı
  • 9000 - 9700 kullandım şuanda da 9780 ve 9800 kullanıyorum.çok fazla msn bbm falan takılcaksanız kesinlikle 9780 alınmalı. ama karizma için alıyorsanız 9800 ü tek geçerim. ve 9780 - 9700 den bariz iyi bir cihaz kamera bellek rom ve işlemci mimarisi olarak büyük fark atıyor ve os6 ya tam uyumlu
  • arkadaslar ben black bery 9780 aldım guzel ve kucuk kıbar hosuma gıtııı gold bılıgsayardan aldım ancak telefonu kapatıp actıgım zaman nıye ekranda blackberry yazısı dolmasını beklıyoruz onu anlamadım sızce uzun bı sure degılmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlantıc

arkadaslar ben black bery 9780 aldım guzel ve kucuk kıbar hosuma gıtııı gold bılıgsayardan aldım ancak telefonu kapatıp actıgım zaman nıye ekranda blackberry yazısı dolmasını beklıyoruz onu anlamadım sızce uzun bı sure degılmı

samsung'lardada oluyor normal birşey
  • tsk ederım sagol ıılgınden dolayı
  • arkadaşlar bende n8 var ama blackberry düşünüyorum tavsiye edermisiniz ? ederseniz bold mu daha güzel yoksa storm 2 mi önerilerinizi bekliyorum
  • 9780 daha iyi bir cihaz onu alman daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: recoakk

9780 daha iyi bir cihaz onu alman daha iyi

+1
  • bu cihazı avea yada türkcell ile aldigimizda paket dahilinde neler var ? internet , görüsme , sms gibi neler mevcut ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue051

bu cihazı avea yada türkcell ile aldigimizda paket dahilinde neler var ? internet , görüsme , sms gibi neler mevcut ?

aynı mesajı 3 konuya birden yazınca ne oluyor? ödül falan mı veriyorlar acaba??
  • bold 9780 in interneti yavaşmı ??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.