Şimdi Ara

Bold 9700 alacakken 9780 geldi.. Ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
11.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blackberry bold 9700 aliyorum basvuru yaptim vodafone kontratli pakete.. Simdi bugun turkcell'de 9780 gordum. Fiyat farki 24 aylik kontratli pakette 2TL. Yani maddi bir sorun yok ama operator degistirip, basvuruyu iptal ettirmeye calisip , turkcelle gecmek icin ugrasmam deger mi? 9700 icin artik gelecek yok mu sizce? Butun bunlara deger mi bu 9780?

• Farkları:
    - BlackBerry OS 6.0 İşletim Sistemi
    - 512 MB RAM
    - 5 MP Fotoğraf Makinesi
    - 22 Gün Bekleme Süresi

bunların sizin için pekte önemi yoksa sorun yok ama şahsi fikrim 9780'den yana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AgaStore -- 12 Şubat 2011; 14:57:00 >
  • Evet aradaki farkları okudum.. OS 6.0 9700 icinde bekleniyor ama ciktimi bilmiyorum. Yani 9700 temel olarak ihtiyaclari karsilayan bir cihaz. 9780 geldi diye ihanet etmek olmaz =) mi acaba yau? :D kararsizlik zor zanaat..
  • os 6 9700 için çıktı ama çoğu kişi os 6'ya yükseltince 9700'ün kasma yaptığını söylüyor.
  • OS 6.0 ı bir kurcalamam lazim demekki.. Vodafone u arayip sormak lazim oncelikle benim islemlerim baslatildi. İptal ederlerse daha saglikli dusunur biraz daha bekleriz bakalim..
    Tesekkur ederim yardimlarin icin, bilenlerden fikir almak iyi geldi..
  • 9700 e OS 6 leaked olarak çıktığı için kasma sorunu oluyor.Bunun sebebide 512ram e göre tasarlanan versiyon yükleniyor.
    Orjinal olarak 9700 e OS6 çıktığında herhangi bir kasma yaşanmaz.
  • 9780,9700'den belki 200-300 lira pahalıya satılabilecek bir cihaz
    aralarında epey fazla fark olduğu için geçmeye değer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu anda paketi iptal ettim.. Turkcelle gecebilirim artik ama yinede vodafone cikarsa 9780 daha cok sevinirdim. Kampanyalari daha guzel oluyor..
    Bu alttaki turkcell yazisini silmenin , yazisiz almanin yolu yokmu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reecn

Şu anda paketi iptal ettim.. Turkcelle gecebilirim artik ama yinede vodafone cikarsa 9780 daha cok sevinirdim. Kampanyalari daha guzel oluyor..
    Bu alttaki turkcell yazisini silmenin , yazisiz almanin yolu yokmu acaba?

9780'e değer. Hayırlı olsun. Maalesef bütün hepsi Turkcell yazılı geliyor. Ancak bu altta turkcell yazan yer çıkabiliyor ve oraya yazısız yeni bir orjinal altlık takılabiliyor. Forumda satan vardı yanlıs hatırlamıyorsam. Ben bundan dolayı pazartesi dogubanktan alıcam telefonu. Tabi benim kontralı düşünmemem işleri kolay kılıyor.
  • Alan varsa izlenimlerini bekliyoruz...
  • 9780 i öneririm youtube da baktığım 1-2 karşılaştırma videosunda cihazın açılma hızı ve internet hızı falan bayağı artmış yani OS 6.0 telefona yaramış ama şöyle bi bilgide vermekte farda var 512mb olan Ram in 256mb ı işletim sistemi için harcanıyor :)
  • bende 9700 alacakken 9780 i duydum ve 1 ay bekledim. çıktı sonunda ve 9700 dan daha ucuz parakende satis fiyatı. =)
  • 9800 den daha hızlı olduğu söyleniyor.. fakat taşıma kabı konusunda 9700deki çok güzeldi.. paket içeriğinde 9780 de kemere takmak için klipsli bir deri kılıf var =) olmamış ..
    ve bir çok araştırmadan sonra 9700de OS 5.0 kullanılması boşuna değil, 6.0 henuz dokunmatik olmayan cihazlar için stabil değil deniyor..
    biraz daha bekleyip kullanıcılardan 6.0 tecrübeleri almak gerekecek sanırım ..
  • 5 gün önce 9700 aldım turkcell'den , 9780nin geleceğini de biliyordum ....
    9700 biraz daha şık duruyor gümüş sardığından etrafını tek sebebim buydu.... Os6 yüklü cihazımda hiçbir kasma yok:)
    şarj süresini bilemiyorum ama uzun gideceğine inanmıyorum ....
  • merhaba arkadaslar ben hepsiburadadan almayı dusunuyrum 9780 ıkı s0rum 0lacak burda kvk garantisi varmı bırde
    v0daf0neda calısırmı ? TESEKKURLER
  • 9700 9780'den daha sik duruyor krom ve deri birarada olunca daha bir hos bence 9700 stoklari bitmeye yakin fiyatlari duser su anda 9780 daha ucuz muhakkak ki 9700 fiyatlari asagi iner.
  • 9700 de tek güzel taraf krom çerçeve aslında..
    onun dışında arka deri 9780de daha damarsız olduğu için şık duruyor.. ve teknik olarakta tabi bir nebze üstün..
    9700 fiyatları düşmeyip 9780 in fiyatını arttırmasınlar =) uyandırmamak lazım ..
  • Eldeki 9700 lar bitince yeni gelecek olanlarin fiyati duser saticilar aldiklari fiyata gore satis yaparlar 9700'in arka derisinin damarli olusu bence daha guzel sirf tipi icin 9700 alinir tabiki fiyati dusunce
  • 9780 biraz nokia samsung lara benzemeye baslamis... 9700 krom cercevesi ve arkasindaki derinin kalitesiyle cok daha kaliteli ve business duruyor.

edit : imla duzeltmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2Berk -- 18 Şubat 2011; 11:47:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2Berk

9780 biraz nokia samsung lara benzemeye baslamis... 9700 krom cercevesi ve arkasindaki derinin kalitesiyle cok daha kaliteli ve business duruyor.

edit : imla duzeltmesi

''cok daha kaliteli ve business duruyor.'' editde imla düzeltmeside yapmışsın ama olmamış yine.
    Herkes krom çıtaya dem vurmuş.Yani bir nevi görünüş için alan çok.Gerçekten blackberry ihtiyacın varsa kesinlikle yeni modeli almalısın.He görünüştü vs dersen sen bilirsin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.